Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Máma (†32) zemřela po operaci žaludku v Turecku: Po zákroku zvracela, padaly jí vlasy a hnily zuby

Autor: rc - 
10. září 2023
13:35

Britka Shannon Meenanová-Browseová (†32) odcestovala do Turecka, aby tam podstoupila operaci žaludku. Po zákroku se ale necítila dobře. Cokoliv snědla, vyzvracela. Začaly jí vypadávat vlasy a hnít zuby. Trpěla podvýživou. Osmnáct měsíců po operaci zemřela.

Do Turecka Shannon odjela v únoru minulého roku, aby tam podstoupila tubulizaci žaludku. Jedná se o zákrok, při němž je odstraněna velká část orgánu. Při zákroku dojde i odstranění hormonu ghrelin, jenž je zodpovědný za pocit hladu. Ten není po operaci tak intenzivní.

Britka začala mít po zákroku zdravotní problémy. Pokaždé, když se najedla, bylo jí špatně a zvracela. Bolelo ji břicho a měla křeče. Její otec pro britský deník The Sun uvedl, že jediné, co dokázala v sobě udržet, byl vývar. Jinak v sobě prý neudržela ani vitamíny. Každý den jí bylo hůř a hůř.

Několikrát skončila na pohotovosti kvůli dehydrataci. Trpěla podvýživou a musela na operaci. Přestaly jí k tomu všemu fungovat játra. „Pak znovu onemocněla a přestaly jí fungovat ledviny,“ uvedl její otec. „Potom nám znovu zavolali a řekli nám, že umírá. Nemohli nic dělat. Všechny přístroje byly vypnuté,“ dodal. Shannon zemřela 25. srpna, osmnáct měsíců po operaci a pouhý den před narozeninami svého nejmladšího syna.

Video  Kateřina Cajtamlová: Jak nastartovat hubnutí  - Videoredakce ženských webů
Video se připravuje ...

clarabella ( 12. září 2023 07:10 )

A spousta lidí si tam letí nechat udělat zuby. Což už vůbec nelze pochopit

lunatic ( 12. září 2023 03:01 )

V jejím stavu byla zřejmě ta smrt nejvýhodnějším řešením ; postup si přece zvolila sama a zřejmě se jí i podařilo dosáhnout toho, že nebyla obézní ... i když za cenu života.Co z toho jaksi plyne? Nezpochybňujme rozhodnutí zcela svéprávných jedinců - svéprávnost je zákonem jasně definována

aquarie ( 11. září 2023 23:01 )

,vraci do CR

aquarie ( 11. září 2023 23:01 )

Britske zdravotnictvi je tak vyhlasene, ze mnoho ceskych obcanu tam zijicich se za lekarskou peci do CR. Ale ory je to odvisle od mista pobytu.

jaja1973 ( 11. září 2023 11:51 )

A v Anglicku nemajú infúzie? Radšej ju nechali zomrieť?

Zobrazit celou diskusi