Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Horor na dovolené: Turistku v chorvatském kempu zasáhl elektrostatický výboj, hrůzný zážitek popsala

Autor: jel - 
2. září 2023
17:52

Německá turistka Neli Peterová (46) trávila společně s manželem dovolenou v Chorvatsku. Minulý týden se utábořili v kempu u obce Karlovac, kde ale došlo k hrůzné události. Když žena vyšla ven na cigaretu, zasáhl ji elektrostatický výboj. Utrpěla popáleniny a skončila v nemocnici, měla velké štěstí, že přežila. Svůj strašný zážitek nyní popsala. 

Když si manželé osudného dne všimli, že se schyluje k bouřce, rozhodli se utábořit se v kempu na řece Mrežnici. „Vím jen, že jsem vyšla na cigaretu, a pak už si nic nepamatuji až to, jak mě nakládají do auta a manžel mi říká, že někdo přijde a pomůže nám,“ popsala Němka otřesnou zkušenost pro chorvatskou televizi Dnevnik TV

Celou hrůzu viděl i její manžel Uwe, podle něj se najednou všechno rozzářilo a rozjasnilo, ale to ,zda výboj zasáhl přímo jeho partnerku nebo něco v její blízkosti, nedokázal říct. „Když světlo zmizelo, moje žena ležela na zemi, boty byly před ní. Z opáleného oblečení se kouřilo a byly v něm díry,“ řekl šokovaný muž.

Neli skončila v nemocnici, utrpěla popáleniny. Děsivé je také její zranění na krku, kde měla stříbrný řetízek se snubním prstýnkem. Šperk se jí zaryl do kůže a způsobil zranění. „Na hrudi, kde prsten visel, to mám spálené, bolí to,“ sdělila Němka se slzami v očích. Na závěr ale dodala, že měla vlastně velké štěstí, že vůbec přežila.

Video  V Malé Fatře na Slovensku nepřímo zasáhl blesk českého turistu.  - HZS SK
Video se připravuje ...

Lomikel ( 2. září 2023 18:25 )

No a co jako ???
Kramný měl povolenou vycházku z kriminálu a v kapse měl jednu dobrou, starou plochou baterku...
To vám potvrdí devět českých soudních znalců z deseti...

Zobrazit celou diskusi