Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dovolená na Mallorce se pro rodinu změnila v horor: Na procházce je zastihla silná bouře!

Autor: rc - 
1. září 2023
10:20

Dovolená se změnila v pořádné drama pro rodinu z Británie. Jessica Gormanová se svým snoubencem Scottem a dětmi si užívali společné chvíle na slunné Mallorce. Zrovna vyrazii na trh ve městě Puerto Pollensa, když přišla silná bouře. Vítr dosahoval rychlosti téměř 130 km/h! Rodiče popadli své děti včetně tříměsíčního miminka a utíkali jako o život.

Rodina trávila dovolenou v malebné obci Puerto Pollensa, která leží v severní časti Mallorcy. Jessica a Scott spolu vychovávají tři děti – sedmiletého chlapce Pierse, pětiletého syna Romana a teprve tříměsíčního Ritchieho. Scott dokonce na dovolené učinil romantické gesto a svou milou požádal o ruku! Ovšem dovolená se změnila v horor ve chvíli, když se v neděli rodina rozhodla zajít na místní trh v centru. Na procházce je zastihla bouře.

Rodiče popadli své děti. Jessica držela tříměsíčního Ritchieho a utíkali do bezpečí. Cesta do hotelu ale trvala půl hodiny. „Silnice byly prázdné, nejezdila žádná auta, bylo to jako město duchů. Děti křičely,“ uvedla Jessica pro britský deník Daily Mail. „Bylo to strašné,“ dodala s tím, že takový déšť ještě neviděla. „Lidé ztráceli boty, děti křičely a plakaly,“ popsala hororový zážitek s tím, že všichni panikařili. Poté, co se jim podařilo úplně promočeným dostat do hotelu, zjistili, že přízemí je zatopené. „Mysleli jsme, že půjdeme na krásnou procházku na trh a zvrtlo se to v chaos,“ uzavřela.

Video  Letadlo mířící z Alicante na Mallorcu vletělo do bouře.  - instagram/ estelaorts
Video se připravuje ...

Uživatel_5634767 ( 1. září 2023 15:43 )

Přesně tak! Dr. nedoporučují jezdit s dětmi do ciziny min. do 3let. Dítě z toho nic nemá a rodiče jen starosti místo užívání dovči. Je to i riziko mimčo do ciziny kvůli nákazám a nemocem. No jo no, jednoduchému to nedojde, ale malých děcek je mi líto.

Zobrazit celou diskusi