Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zemřel jeden z nejslavnějších psů (†12) světa: Jeho ironický výraz se stal internetovým hitem!

Autor: pma - 
19. srpna 2023
20:02

Smutná zpráva zasáhla v sobotu odpoledne fanoušky psíka rasy Shiba Inu, kterému nikdo neřekne jinak než Cheems či Balltz Jeho majitel na sociální sítě napsal, že se jeho čtyřnohý parťák pral se zákeřnou nemocí - leukémií. „Spojil vás a mě. Pomohl mnoha lidem během pandemie a mnohým z vás přinesl spoustu radosti, ale nyní je jeho mise dokončena,“ napsali na sociální sítě zdrcení majitelé.

„Usnul 18. srpna v pátek ráno při své poslední torakocentéze. Původně jsme mu po této operaci chtěli zajistit chemoterapii nebo jinou možnou léčbu, ale už bylo pozdě,“ zdrtil fanoušky jednoho z nejslavnějších psů internetu jeho páníček na sociálních sítích.

Cheemse, též zvaného Balltze, si v pouhém roce adoptovala rodina z Hongkongu. Fotka psa, kterou rodina vyfotila v roce 2010, se o tři roky později stala extrémně populární. Ve stejném roce dokonce získala titul „nejlepší meme roku“. V prosinci loňského roku byla Cheemsovi diagnostikována leukémie. Boj s ní prohrál v tomto týdnu.

Když se objevila zpráva o Cheemsově smrti, milovníci Shiba Inu se spojili a začali na sociálních sítích vzdávat hold zesnulému zvířeti. „Tenhle pes nám bude tolik chybět. Navždy bude mít přítelem,“ napsal pod jednu z Cheemsových posledních fotek jeden z fanoušků. „Bolí mě vědět, že se Balltz posunul dál, ale nikdy na něj nezapomeneme. Děkuji, že jste se o něj tak neuvěřitelně starali,“ napsal další člověk.

Majitelé zesnulého psa poprosili lidi po celém světě, aby nesmutnili. „Prosím, pamatujte na radost, kterou Balltze světu přinesl. Shiba Inu s kulatou usměvavou tváří spojil vás a mě. Pomohl mnoha lidem během pandemie a mnohým z vás přinesl spoustu radosti, ale nyní je jeho mise dokončena,“ napsali smutní páníčci. 

Lomikel ( 19. srpna 2023 23:10 )

krásný to psík.
škoda ho...

Zobrazit celou diskusi