Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Slovenka obléká hollywoodské celebrity: V diáři má míry Leonarda DiCapria i Sharon Stoneové!

Autor: rc - 
7. září 2023
12:42

Hollywood si podmanila Angela Jobbágyová Hadnagyová, rodačka ze slovenského Komárna. Do Spojených států odešla, aby tam uspěla jako kostýmová designérka a její sen se splnil. Za oceánem pracuje už víc než dvacet let a ve svém diáři má míry slavných osobností, jako je hvězda Leonardo DiCaprio či Sharon Stoneová.

Rodačka ze slovenského Komárna vášeň pro módu podělila po svých prarodičích, kteří se oba dva živili jako krejčí. Nakonec se rozhodla jít v jejich šlépějích. Už na gymnáziu si šila oblečení a poté, co pomáhala organizovat premiéru filmu Dračí srdce, se rozhodla jít studovat kostýmový design. Jak uvedla pro slovenskou televizi JOJ, film „způsobil její lásku ke kostýmům.“

Následně chtěla pracovat ve filmových studiích v Kolibě, ovšem to jí nevyšlo, a tak se rozhodla odcestovat do Spojených států a uspět v Hollywoodu. „Začínala jsem jako stylistka. Ze dne na den jsem se ocitla před dveřmi Leonarda DiCapria i jinými obrovskými hvězdami a netušila jsem, že jednou budu tak blízko u nich a budu je vidět nahé se vším všudy a že budu pomáhat jejich image,“ svěřila se pro výše zmíněnou televizi. O hollywoodských hvězdách promluvila již v rozhovoru před několika lety pro slovenský deník SME. „Těžký a podivný oříšek byla například Sharon Stoneová. Juliane Moore se naopak ukázala jako příjemná paní,“ rozpovídala se o celebritách.

„S Angelinou Jolieovou, kterou jsme oblékali na Oscara, to nebylo lehké, ale ocenila jsem její ráznost a jasné formulování představ. Velmi fajn je John Travolta,“ dodala s tím, že nejvíc ji očaroval Leonardo DiCaprio. „Poznala jsem ho jako velmi sympatického, nenáročného člověka,“ uzavřela.

Cestu k úspěchu si vybojovala zcela sama bez cizí pomoci a nyní má diář s mírami slavných jmen! Kromě zmíněného DiCapria či Sharon Stoneové tam má například míry i Russella Crowa.

Video  Kostýmová designérka ze Slovenska Angela Jobbágyová Hadnagy uspěla v Hollywoodu.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi