Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Pedofil Jiří v Podcastu: Dětem se nevyhýbám, máme přátelské vztahy. Jejich rodiče mi důvěřují

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
1. dubna 2023
05:00

Již od puberty Jiří (42) věděl, že ho nepřitahují dívky nebo muži v jeho věku, ale líbí se mu děti. Dlouho trvalo, než své tajemství někomu svěřil a bál se reakcí okolí. Nyní o jeho sexuální preferenci přátelé ví a Jirkovi důvěřují natolik, že ho nechávají si hrát s vlastními dětmi. 

Host pořadu Už budu! souhlasil, že o svém životě promluví pod podmínkou, že zůstane v anonymitě, aby neohrozil sebe ani své blízké. Moderátorka Zorya Blue natočila krátký rozhovor s nestrannou odbornicí na parafilii Kateřinou Klapilovou, která popsala, co to pedofilie je. Krátký text s videem naleznete v odemčeném článku níže.

Jiřímu je dnes 42 let a žije relativně spokojený život s mnoha přáteli, jejichž část zná jeho největší a nejniternější tajemství. Už od 12, 13 let na sobě pozoroval, že se v jedné věci od spolužáků liší. "Kamarádi třeba koukali po učitelce nebo nějakých dospělých děvčatech, ale já jsem zjišťoval, že spíš koukám po mladších dětech," vzpomínal host. V 15 letech se poprvé zamiloval do sedmileté sousedky a najednou pochopil, že jde o něco hlubšího.

Video Už budu! Celý rozhovor s pedofilem Jiřím - pdc, ub, Jedlička, Marek, Chebotareva
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

"Tehdy přišel ten moment, kdy už jsem si sám nemohl lhát, že nejsem pedofil. Do té doby jsem si říkal, že mě to třeba přejde, nebo že to je pouze zvědavost, a že se mi to nějak srovná. Avšak s mým přibývajícím věkem se věk, který se mi líbí, nezvyšoval. Takže vlastně v týhle době jsem si to nějak začal uvědomovat," uvedl Jirka.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí 116 111 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Jestliže chcete poradit v oblasti sexuálních tužeb vašich nebo vám osob blízkých, kontaktujte odborníky z projektu Parafilik.

Rozporuplné pocity

Od puberty se proto snažil o pedofilii zjistit nějaké informace a najít různé rady, co má dělat, avšak míst, kde by se dozvěděl nějaké užitečné informace, které by pedofily pouze nedémonizovaly, bylo hrozně málo. Po nějaké době objevil blog jiného pedofila, který se svěřoval se stejnými pocity, které zažíval on, což mu pomohlo, protože si najednou nepřipadal úplně sám. V podcastu přiznal, že to nebylo lehké období a míval deprese. O sebevraždě ale nikdy nepřemýšlel. "Ty pocity jsou takové rozpolcené, protože člověk si říká, že je na jednu stranu zrůda a na druhou stranu zase nechce nikomu ubližovat, takže je to takový dost rozporuplný."

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz. Více informací o moderátorce Zorye Blue naleznete zde.

Jiří tvrdí, že s žádným dítětem neměl milostný vztah, a ani ho nechce mít. Zároveň netouží ani po skutečném sexuálním kontaktu s dítětem. "Když jsem četl nějaké příběhy zneužitých žen, který popisovaly svoje vzpomínky z dětství, během nějž byly zneužívány, tak jsem zjistil, že i když to dítě dělalo tyto aktivity dobrovolně a třeba i rádo, přesto si později uvědomí, o co šlo. Z čehož se probudí nějaké trauma. Až později jsem si teprve uvědomil, že tím můžu hodně ublížit. Do té doby jsem si myslel, že pokaď nepoužiji násilí, tak to neublíží. Což není pravda. Tehdy tyto informace nebyly a nebylo to, kde zjistit," říká Jiří. Dětem se nyní nevyhýbá a rád si s nimi hraje. Někteří rodiče jeho tajemství neznají a jiní to ví a při sekávání s jejich dětmi mu důvěřují. Proč?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.