Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mark Zuckerberg je potřetí otcem! Šéf společnosti Meta dal dceři krásné jméno

Autor: rix, ČTK - 
25. března 2023
10:05

Šéf společnosti Meta Mark Zuckerberg se stal potřetí otcem. O narození dcery informoval na svém instagramovém účtu a přidal i dvě fotografie. Na jedné je s novorozenou dcerou Aurelií jeho manželka Priscilla Chanová, na druhé vedle novorozené dcery leží on sám.

„Vítej na světě, Aurelie Chanová Zuckerbergová! Jsi takové malé požehnání,“ radoval se šéf firmy, pod kterou spadá i sociální síť Facebook. Společně se ženou už mají dceru Maximu (7) a a Augustu (5). První dcera se narodila v prosinci roku 2015 a druhá v srpnu 2017.

O tom, že spolu s manželkou čekají dalšího potomka, informoval Zuckerberg už ke konci minulého roku. „Šťastný nový rok! V roce 2023 přijde velké množství dobrodružství a lásky,“ napsal k fotografii s těhotnou Priscillou. 

Zuckerberg a jeho manželka, filantropka a bývalá dětská lékařka se setkali ve frontě na toaletu na večírku, kterého se oba účastnili jako studenti Harvardu v roce 2003. Brzy spolu začali chodit a vzali se o devět let později v roce 2012. Svatební obřad se nesl ve skromných podmínkách na dvorku jejich domu. 

Šéf Mety se podle deníku Daily Mail v roce 2019 rozpovídal o tom, jak udržet děti pokorné navzdory rodinnému bohatství. „Nedáváme jim všechno, co si umanou, to je velmi důležitá věc a obrovská zodpovědnost,“ vysvětloval. 

„Dělají domácí práce. Se ženou je bereme i do práce do kanceláře, aby viděli, co děláme a jak na sobě pracujeme,“ sdělil v rozhovoru. Se svými dcerami prý i v takto malém věku sedává a probírá s nimi věci, které se mu zdají v životě důležité. 

Video  Mark Zuckerberg  - Videohub
Video se připravuje ...

 

Wells ( 25. března 2023 15:23 )

Seznámil se s ni na VŠ v době kdy ještě nic nebyl. Pak se jejich cesty rozešli. Potkali se znovu kdy už byl bohatý. Nestál o néjakou “gold digger” nebo super model, chtél normální rodinný život. Klape jim to a to je důležité.

Zobrazit celou diskusi