Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Řidička (24) se snažila chytit klíče od auta: Zabodly se jí do obličeje!

Autor: rc - 
29. ledna 2023
11:17

S otřesným zraněním skončila na pohotovosti řidička Renée Lariviereová. Kanaďanka si doma zapomněla klíče od auta, tak se jí je její kamarád rozhodl hodit. Ovšem ve chvíli, kdy je čtyřiadvacetiletá žena chytala, se jí klíč zabodl do tváře!

Renée odešla ze svého bytu v kanadském Ontariu, aby sjela s kamarády do McDonaldu pro večeři. Ovšem výlet nedopadl dobře. Čtyřiadvacetiletá žena si zapomněla klíče od auta. Její kamarád se jí je rozhodl hodit z okna. Renée se klíče pokusila chytit, ale ostrý konec se jí zabodl do obličeje!

Renée pro britský deník Daily Star uvedla, že v tu chvíli vůbec nevěděla, co se stalo. Necítila žádnou bolest. Její kamarád se na ni podíval a řekl: „Panebože, nehýbej se!“ Když uviděla svůj odraz v okně auta, byla zděšená. Klíč jí probodl tvář těsně pod okem.

Její přátelé zavolali záchranku, která na místo přijela o několik minut později. „Lékaři byli ohromeni. Přišli se na mne podívat lékaři z různých oddělení, protože tomu nemohli uvěřit,“ uvedla Renée, která musela podstoupit operaci. Žena stále nedokáže pochopit, jak k tomu mohlo dojít. „Jaká je pravděpodobnost, že se něco takového stane?,“ ptá se Renée s tím, že vlastně měla štěstí v neštěstí. Nakonec všechno dopadlo dobře, a dokonce jí po nehodě nezůstala ani jizva.

Video  Podstatné úkony první pomoci  - Videohub
Video se připravuje ...

turista.z. ( 29. ledna 2023 16:39 )

To by musely letet z vysky 200 metru. Nejake divne.. Jakoby ty klice z neceho vystrelil..

Zobrazit celou diskusi