Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejrozmazlenější dítě (2) v Británii: Dárky k vánocům za desetitisíce!

Autor: rix - 
8. prosince 2022
09:45

Zlatý dudlík a dárky v hodnotě desítek tisíc korun. Jareem Akram ze Sheffieldu je podle všeho nerozmazlenější dítě v Británii. Podle jeho matky dostane letos na Vánoce přes stovku darů a k tomu výlet na Kanárské ostrovy. Svého syna ale učí i pokoře, společně chtějí rozdávat dárky lidem bez domova. 

Celosvětová krize na rodinu malého Akrama zřejmě nedopadá. Jeho matka Kasey se deníku Daily Mail svěřila, že synáčkovi nakoupí vánoční dárky za v přepočtu sedmdesát tisíc korun. A co víc, ještě ho vezme na dovolenou na Kanárské ostrovy. 

Hrdá máma chce prý pro svého chlapečka jen to nejlepší a žádný dárek prý není příliš velký. „Jo, ty dárky jsou drahé, ale na vánoce vždy šetřím skoro celý rok. Mám spořící systém a vše kupuji kousek po kousku,“ vysvětlila svou taktiku. 

Pod stromečkem bude sto dárků

Jak uvedla, na Štědrý den chce mít pro Jareema přesně sto dárků. „Líbí se mi, když je podlaha úplně zaplněná,“ usmívala se. Vánoční stromeček bude u Akramů měřit neuvěřitelných sedm metrů. Rozbalovat dárky bude chlapeček v teplákové soupravě za bezmála deset tisíc korun. 

Jeho snem je delfín

Sen ale maminka malému Britovi přesto nesplní. „Řekl mi, že chce delfína,“ prozradila. „Alespoň ho vezmu na ty Kanárské ostrovy, tam je uvidí,“ rozpovídala se o zájezdu za zhruba třicet sedm tisíc korun. 

Kasey však také řekla, že chce, aby Jareem znal hodnotu peněz a věděl, jaké má štěstí. Chce ho vzít ven a rozdávat dárky lidem bez domova. „Šály, ponožky nebo mýdla. Budeme rozdávat dárky bezdomovcům,“ prozradila svůj plán. Jedním dechem ale dodává, že svému synkovi už v minulosti koupila dudlík z ryzího zlata nebo šperky od Versaceho.

Video  Haziqovi je teprve čtrnáct let a už vlastní celý vozový park luxusních aut.  - Tiktok: Haziq Nasri
Video se připravuje ...

 

Uživatel_5460320 ( 8. prosince 2022 18:23 )

Chudák dítě. A to myslím vážně.

diskutujici ( 8. prosince 2022 16:15 )

Šetří celý rok..? No, celkem v balíku, koukám.

bullshit ( 8. prosince 2022 14:34 )

Zlatý dudlík a dárky v hodnotě desítek tisíc korun. 100gr zlata stojí cca 135000,-Kč a není to velký kus. Tak mi to nějak nevychází. To někdo zase protlačil malého vohnouta do novin, podobně jako v minulosti Grétu.

Zobrazit celou diskusi