Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krásná Leila si vzala staršího miliardáře: „Je to ten nejlepší milenec!“

Autor: jel - 
27. října 2022
10:27

Mladá Leila Griffinová (28) má o dvacet pět let staršího bohatého manžela Bruce. Za toho se provdala jen po velice krátké známosti a lidé ji teď obviňují, že je jen zlatokopka a že on vypadá spíše jako její otec. Ona ale tvrdí, že její partner je opravdu skvělý v posteli a navíc je opravdový gentleman. 

Leila a miliardář Bruce se seznámili minulý rok v říjnu v Tampě na Floridě. Ani jeden z nich nehledal nic vážného, ale prý mezi nimi okamžitě přeskočila jiskra a brzy se prý stali nerozlučnou dvojicí. 

„Po našem prvním rande jsme rychle pochopili, že to nebude nezávazné... Byla to láska na první pohled,“ uvedla mladá kráska. 

Video  Krasavice Leila (28) si vzala miliardáře (53): Je to ten nejlepší milenec, říká o starším muži  - Instagram
Video se připravuje ...

Pouhé čtyři měsíce po seznámení spolu koupili dům a letos v létě se v Las Vegas vzali. „Je to ten nejlepší milenec, jakého jsem kdy měla. Kdybychom měli sex a já měla zavázané oči, myslela bych, že mu bylo 21, ne 53,“ řekla pro NY Post Leila. Dodala, že je pro ni pro emoční stránku důležité i to, jak jim to funguje v posteli a Bruce se prý „prostě vyzná“.

Na internetu Leila schytala kritiku za to, že je s partnerem jenom kvůli penězům a že je zlatokopka. „Jsme k sobě velice upřímní a je pravda, že kdyby nebyl bohatý, tehdy na Floridě bych se s ním nesešla. Stejně jako on by se nesešel se mnou, kdybych nebyla mladá a krásná,“ popsala situaci Griffinová. 

Dodala, že její partner je finančně zajištěný a ona si s penězi nechce dělat starosti a chce se nechat rozmazlovat. Navíc Bruce prý ví, co chce i jak se má chovat k ženě. Vadí jí, že ji lidé obviňují, že je zlatokopka a dívají se na to jednostranně, nikdo přeci neříká, že on je s ní jenom kvůli vzhledu. Lidé prý jejich vztah hodnotí dvojím metrem.

„Miluji tohoto muže, vzala jsem si ho a chci s ním být až do konce,“ uzavřela Leila.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi