Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Nevěsta mladší o 60 let! Maďarský starosta (78) se oženil s dívkou (18)!

Autor: pma - 
24. května 2022
20:06

Maďarský deník Blikk v pondělí informoval o „svatbě století“. Mnoho obyvatel osmitisícového městečka Kunhegyes nemohlo uvěřit zprávě, že si jejich starosta András Szabó (78) vzal o šedesát let mladší manželku. Ta má podle deníku navíc čtyřleté dítě.

Starosta maďarského města Kunhegyes András Szabó (78) se v sobotu znovu oženil. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby jeho žena nebyla o šedesát let mladší. Starosta zvolený za vládní stranu FIDESZ premiéra Viktora Orbána, který v čele města stojí 16 let, svým rozhodnutím vzít si o tolik let mladší ženu všechny šokoval. Na případ u nás upozornil server Novinky.cz.

Žena do manželství přivedla syna (4)

Někteří obyvatelé připomínají, že starosta se rozvedl jen před rokem a jeho bývalá manželka byla také o dost let mladší. Jeho nová manželka Ara (18) do manželství přivedla navíc čtyřletého syna, kterého má z předchozího vztahu se třicetiletým mužem.

„Mnozí se k naší svatbě stavěli pozitivně, ale samozřejmě se našli i tací, kteří mě upozornili, že to nemusí být dobré,“ nechal se slyšet starosta. Maďarskému deníku přiznal, že je na svou mladou ženu příliš starý, ale oba toho druhého velmi milují. Szabó se navíc domnívá, že ještě pár let bude moci svou ženu a rodinu dělat šťastnou.

Nikdy se nepohádali

Starosta tamnímu deníku také sdělil, v čem tkví tajemství jejich vztahu. Oba si prý velmi dobře rozumí a mají podobné hodnoty a věkový rozdíl mezi nimi není vůbec důležitý. „Ani nás nenapadne, jak jsme staří, strašně se respektujeme. Nikdy jsme se nepohádali a myslím, že bude vše v pořádku,“ dodal Szabó. Nevěsta se ale se svými pocity k novému manželovi deníku nesvěřila.

frantacizek ( 24. května 2022 20:56 )

dnes jsem o tom psal - pán chce do království nebeského a potřeboval charitativně předat statky.. anebo výzkumnice - chce za 6 let psát diplomku, vést výzkum a za 9 pokračovat v rigorozce na téma Výzkumu přímé úměry rostoucích dávek dopaminu na tlumení Parkinsona, ale s rozvojem pravděpodobně rostoucí míry gamblerství a kleptomanie coby vedlejších účinků u seniora. A být tomu výzkumu co nejblíž, přímo řídit indikaci...

Zobrazit celou diskusi