Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Dvojnásobná sexy babča Andrea (53): Cvičí tři hodiny denně šest dní v týdnu a chce ulovit životního partnera!

Autor: pma - 
5. června 2022
18:07

Posilovna je pro Britku Andreu Sunshine (53) z Londýna druhým domovem. Navštěvuje ji minimálně šestkrát týdně, cvičí v ní tři hodiny a neustále je obletována zástupy mužů, často o mnoho let mladšími, než je ona sama. Přesto však dvojnásobná sexybabča není úplně spokojená. Chybí jí životní partner!

Její postavu by jí leckterá žena mohla závidět. Třiapadesátiletá Andrea Sunshine boří zaryté stereotypy, které o babičkách kolují. A Andrea je dokonce babičkou dvojnásobnou. Ona na místo vaření, pletení či úklidu domácnosti, chodí téměř denně do posilovny makat na svém těle. „Ve fitku trávím zhruba šest dní v týdnu, vždy po třech hodinách. Nejprve si dám hodinu kardio, pak dvě hodiny cvičím,“ popsala britskému deníku The Mirror Andrea.

Zvedne až 150 kilogramů

Podle ní záleží na každé ženě, jak ke svému zevnějšku přistupuje. „Často si ženy stěžují na to, jak vypadají staře, ale za to si mohou samy. Musí se více oddat cvičení,“ popsala krutou pravdu Andrea. „Všechno je to o přístupu a volbě. Cvičení zlepšuje kvalitu života, fyzicky i psychicky,“ míní Britka, která je navíc i fitness trenérkou.

Skladba ženiných tréninků by složila i kdejakého muže. Dle jejích slov dřepuje s více než 90 kily a při „hip thrusts“, tedy cviku, při kterém se tvaruje hlavně pozadí, Andrea zvedne bezmála 150 kilogramů. Po takových trénincích si dopřává pravidelné masáže a saunu, kde uvolní namáhané svaly. Nezapomíná samozřejmě ani na správný jídelníček. „K snídani mám většinou proteinový koktejl, k obědu těstoviny s tuňákem nebo kuřecím masem a k večeři něco s vysokým obsahem bílkovin,“ popsala babička. Aby byla štíhlá, vynechává prý sladkou zeleninu a ovoce, sůl a olej.

Miluje muže s šedinami

Není divu, že díky kombinaci toho všeho má tak sexy tělo. To samozřejmě neunikne pohledům mladších chlapců, kteří Andreu v posilovně potkávají. I když ji ale zájem „zajíčků“ těší, raději by někoho staršího. „Od malička mě nikdy moc nepřitahovali kluci, spíš mě zajímali zralí chlapi, miluji ty s šedými vlasy!“ přiznala Andrea, i když jich prý v životě tolik osobně nepoznala.

S bývalým manželem se rozvedla už před dlouhou dobou a teď cítí, že už by ráda měla nového partnera. „Jsem připraven znovu otevřít své srdce pro někoho zajímavého a vášnivého,“ uvedla babička, která doufá, že brzy pozná svou novou lásku. A je jí jedno, zda to bude „zajíček“ či „stařík“. „Základem pro mě je chemie. Není to o věku, je to otázka toho, jak se s daným člověkem cítím,“ doplnila své požadavky Andrea.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi