Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Oblíbený moderátor (†55) zemřel uprostřed vysílání: Zřejmě dostal infarkt

Moderátor Tim Gough zemřel, zatímco uváděl svůj pořad.
Moderátor Tim Gough zemřel, zatímco uváděl svůj pořad.  (Autor: facebook/GenX Radio Suffolk)
Autor: rc - 
25. října 2022
20:11

Fanoušci moderátora Tima Gougha (†55) se v pondělí 24. října dozvěděli smutnou zprávu. Jejich oblíbený moderátor zemřel během svého ranního vysílání! Podle informací britských médii zřejmě dostal infarkt.

Fanoušci rádia GenX Radio jsou v šoku z náhlé smrti moderátora Tim Gougha. Rodák ze Suffolku moderoval svůj ranní pořad, když se zničehonic odmlčel. Podle informací britského deníku The Sun na okamžik přestala hrát hudba a o chvíli později se znovu spustila. Deník BBC uvádí, že Gough zemřel krátce před osmou hodinou ranní. Zřejmě dostal infarkt.

Smrt oblíbeného rozhlasového moderátora potvrdil ředitel rádia James Hazell, který se s Ghoughem znal víc než třicet let. Podle něj to byl milý, zábavný a starostlivý člověk. Gough podle něj již odešel do důchodu, ale vrátil se, by mohl moderovat ranní pořad. „S nejtěžším srdcem vám musím oznámit, že náš drahý přítel a moderátor ranního pořadu Tim Gough zemřel dnes ráno, zatímco uváděl svůj program,“ uvedl Hazell.

Gough začínal svou kariéru v roce 1986 a to v rádiu Orwell, kde se seznámil se Stephenem Fosterem. „Poprvé jsem se seznámil s Timem, když pracoval v zákulisí sobotního sportovního pořadu,“ uvedl s tím, že si okamžitě padli do noty. „Tim tak moc miloval svou rodinu a přátelé. Nikdy jsem nepotkal milejšího člověka, než byl Tim,“ uvedl moderátor Steph Miskin s tím, že všem, kteří ho znali, bude chybět. „Tim byl nejvlídnější člověk, kterého jsem znal,“ uvedl jeho kamarád s tím, že ho znal víc než dvacet.  

Video  Pět nejčastějších nemocí, na které Češi umírají  - Videohub
Video se připravuje ...

Hohenegr ( 26. října 2022 08:57 )

Žeby vakcínka zafungovala.

Zobrazit celou diskusi