Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vědma pomocí chřestu předpověděla smrt královny Alžběty II.: Prozradila, co čeká nového krále!

Autor: štt - 
17. září 2022
11:41

Britská vědma dokázala správně určit datum úmrtí Jejího Veličenstva. Ve své práci uplatňuje velice ojedinělou techniku. K určování budoucnosti používá stonky chřestu. Nyní vyřkla další odvážné předpovědi. Co čeká nového krále Karla III. a bývalého premiéra Borise Johnsona?

Jemima Packingtonová je dle serveru Daily Star jedinou apsaramantkou na světě. Dokáže totiž předpovídat budoucnost pomocí zeleniny, konkrétně chřestu. Vědma vyhazuje jednotlivé stonky do vzduchu a interpretuje jejich pohyb vzhledem k otázkám, které zelenině předtím položí.

V minulosti se jí podařilo předpovědět například brexit, sesazení Theresy Mayové z funkce premiérky nebo odchod Harryho a Meghan z královské rodiny. Bohužel se naplnila i její neblahá vize. Správně určila, že Její Veličenstvo během září zemře na zámku Balmoral.

Několik měsíců před královninou smrtí jí spadlá zelenina připomínala tvar zlomené koruny. „Když jsem uviděla fotky královny, jak vítá Liz Trussovou do úřadu premiérky, všimla jsem si i jejího podlomeného zdraví,“ sdělila novinářům pětašedesátiletá vědma, která se netají zármutkem z královniny smrti.

Seniorka žijící v Bathu učinila řadu dalších předpovědí o nejbližším směřování monarchie. Dle její prognózy nový král Karel III. předá velkou část svých povinností princi Williamovi. Během několikasetletého působení k takovému případu již došlo. „Předpovídám, že se tak stane do 10 měsíců,“ dodala bezelstně.

Za kontroverzní lze považovat i její další tip. Vévodkyní z Edinburghu se nestane Sophie, ale princezna Anna. „Stonky chřestu vytvořily tvar písmene A, jenž ukazoval k dalšímu tvaru písmene E,“ popisuje vědma zjevení. Zároveň přiznává, že Anně věštbu přeje: „Je nejpracovitější z královské rodiny a myslím, že by jí titul vévodkyně z Edinburghu velmi slušel“.

Dále si myslí, že se Boris Johnson nečekaně vrátí a podruhé se stane premiérem. Zda jí zelenina nelhala se budeme moct přesvědčit během následujícího roku.

Video  Voják zkolaboval u rakve královny Alžběty II.  - Facebook
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi