Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šokující interpretace proroctví Nostramada: Král Karel III. abdikuje a vlády se chopí Harry?

Autor: rc - 
15. září 2022
17:48

Britského trůnu se ujal nový panovník král Karel III. Jeho matka zesnulá královna Alžběta II. je považována za silnou panovnici a tak celý svět s napětím očekává, co přinese jeho vláda. Interpretace proroctví slavného astrologa Michela de Nostradama, však nevěstí nic dobrého. Podle nich Karel III. abdikuje a vlády se ujme „záhadný král“!

Naprosto šokující interpretace Nostramadových proroctví přinesl přední odborník na slavného astrologa z 16. století Mario Reading. V knize, která vyšla v roce 2005, autor interpretuje proroctví, která údajně Nostradamus napsal v roce 1555. „Preambulí je, že královna Alžběta II. zemře přibližně v roce 2022 ve věku kolem šestadevadesáti let,“ uvádí Reading pro britský deník Daily Star a nadále tvrdí, že se v textech objevuje výraz „král ostrovů“. Ten by mohl namenat, že se velká část britského společenství rozpadne na začátku vlády Karla III.

Dále uvedl, že poté, co se Karel III. v roce 2022 chopí vlády, ve společnosti bude ještě vůči němu přetrvávat zášť a to kvůli jeho rozvodu s princeznou Dianou. Karel následně kvůli svému věku abdikuje a vlády se chopí jeho následník William. Ovšem v druhém vydání knihy, které vyšlo v roce 2006, je jeho interpretace proroctví daleko víc šokující! Nahradí ho prý muž, který se nikdy neměl stát králem!

„Znamená to, že princ William, u kterého se očekává, že se stane nástupcem svého otce, je mimo?“ ptá se Reading a spekuluje, že by ho tedy mohl nahradit princ Harry. „To by z něj udělalo krále v pouhých 38 letech. To ale není ta nejvíc šokující interpretace osudového proroctví,“ dodává Reading. Podle proroctví se totiž prý trůnu ujme „muž, u něhož by nikdo nečekal, že se stane králem!“ Ve hře údajně ještě je Australan Simon Dorante-Day, který tvrdí, že je synem Karla III. a jeho královny manželky Camilly.

 
5:26
20. 9. 2022

Královna Alžběta II. strávila na trůně 70 let a dožila se 96 let a zdálo se, že její vláda nikdy neskončí a že ona sama je nesmrtelná. Její úmrtí ale připomnělo lidem v Británii i po celém světě, že smrtelnosti a nevyhnutelnému toku času nedokáže vzdorovat nikdo, ani monarcha, napsala agentura AP.

Mnozí Britové se teď obracejí na terapeuty nebo psychology a popisují jim, že smrt královny v nich znovu probudila zármutek nad vlastními blízkými, o které přišli už dříve.

 
5:23
20. 9. 2022

Královská rodina sdílela fotografii a dojemná slova na rozloučenou pro zesnulou královnu.
„Kéž ti zástupy andělské zpívají ke tvému odpočinku. V láskyplné vzpomínce na Její veličenstvo královnu,“ stojí v příspěvku.

 
5:19
20. 9. 2022

Dobré ráno, také dnes Vám budeme přinášet informace z Velké Británie, která se vzpamatovává z odchodu své královny Alžběty II.

Kompletní online

Video  Král Karel III. v Ediburghu u rakve své matky, královny Alžběty II.  - Reuters
Video se připravuje ...

JaNat ( 21. září 2022 17:58 )

*dá*

JaNat ( 21. září 2022 17:58 )

Harry a král, jo leda tak v pohádce, pokud mu Hollywood já nějakou roli. Třeba král z Netflixu.

JaNat ( 21. září 2022 17:55 )

Přesně tak, Nostradama mám pročteného, nikde neuvádí jména ani přesné datum, takže jeho proroctví se hodí skoro na každého. Všechno vždy vymyslí chytráci až po něčem co by tomu mohlo být nápodobné. Baba Vanga to samé, nikde o Putinovi ani zmíńka.

JaNat ( 21. září 2022 17:50 )

To je správná čeština, královna manželka je totiž nový titul Camilly. Ne manželka krále, ale skutečně královna manželka. Divné, ale je tomu tak.

cozumel ( 16. září 2022 09:43 )

Jasně, Nostradamus věděl, že se Eduard vzdá kvůli lásce trůnu a tím pádem se dcera krále Jiřího Alžběta stane královnou. To je stejné proroctví, jako že baba Vanga věděla, že v roce 2022 bude v čele Ruska stát Putin!

Zobrazit celou diskusi