Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Alexis náhle porodila na záchodě: O těhotenství prý nevěděla!

Autor: rix - 
14. září 2022
16:00

Alexis z Velké Británie bylo patnáct let, když v jejím životě došlo k opravdovému šoku. Jednoho dne před odchodem do školy šla na záchod a začala rodit! Na TikToku uvedla, že těhotenské testy byly negativní a dokonce měla pravidelnou menstruaci. Jediné, co jí trápilo, bylo pálení žáhy a bolesti zad. 

Bolesti zad Alexis nijak nerozhodily. Většinou si vzala prášek na bolest a problému nevěnovala vyšší pozornost. Když jednoho dne měla jít do školy, pocítila podivný tlak. Došla si na záchod a zůstala jako opařená. Na toaletě spatřila hlavu svého dítěte. 

Namísto učení tak doma na podlaze v obývacím pokoji porodila. K ruce jí naštěstí byla máma s tetou. Ty jí pomohly děťátko odrodit. Ačkoli má podivuhodný příběh už miliony zhlédnutí na sociálních sítích, lidé jsou vůči němu skeptičtí a tvrdí, že si Alexis vymýšlí. 

„Moment, to si jako nikdo nevšiml jejího kulatého břicha?“ ptal se trefně jeden z komentujících. „Ne, tak tomuhle nevěřím,“ přidal se další. „Akorát jsem se tomu zasmál,“ dodal další z diskutujících. 

Někteří mají na základě příběhů mladé školačky obavy. „Nelíbí se mi, jak nenápadná některá těhotenství mohou být,“ zamýšlela se jedna z žen. A co víc, jak uvedl deník New York Post, Takto nenápadná těhotenství prý existují. Údajně postihují jednu ze 475 žen. Ale jen jedna z 2 500 si neuvědomí že je těhotná, dokud nezačne rodit. 

Taková těhotenství jsou velmi nebezpečná. Nejen, že by matka mohla požívat alkohol a užívat tabákové výrobky, které by mohly poškodit plod, ale také se jí nedostane potřebné prenatální péče. Pokud Alexis nelže, může mluvit o ohromném štěstí. 

Video  Maminka v porodnici: Byli jsme svědky císařského řezu v porodnici Krnov  - Videohub
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi