Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Stádo krav ušlapalo vegetariánku (†55) na vycházce se psem: Neútočily poprvé!

ilustrační foto
 (Autor: Profimedia.cz)
Autor: štt - 
28. srpna 2022
18:03

V jihoanglickém Západním Sussexu došlo k tragédii, která otřásla malebnou vesničkou Billingshurst. Stádo krav zde ušlapalo místní ženu (†55), která byla na vycházce se psem. Přestože lékaři zraněnou ženu více než hodinu oživovali, nepodařilo se ji zachránit. Jedná se již o druhý letošní případ, při kterém stejné stádo napadlo procházejícího se člověka.

Sousedé mrtvou ženu nalezli krátce před polednem. Ihned zavolali záchrannou službu a snažili se zraněné pomoct.

Přivolaní lékaři více než hodinu prováděli resuscitaci, avšak bez úspěchu. Zemřelá pracovala v místním obchodě a po práci ráda chodila se psem na procházky. S ním byla i v osudný moment.

Její kamarád, který si nepřál být jmenován, novinářům z The Mirror popsal celou situaci: „Než jsem dorazil, sousedé se jí snažili dát umělé dýchání.“ Na místo pak dorazili postupně policisté, sanitka i letecká záchranka.

K místu nehody přispěchala i sestra zemřelé. „Byla to velice laskavá bytost,“ řekla se slzami v očích. Její sestra údajně milovala všechna zvířata, a proto se stala vegetariánkou.

Lidé ze sousedství novinářům sdělili, že v květnu letošního roku stejné stádo krav vážně poranili muže, který musel být do nemocnice dopraven pomocí záchranného vrtulníku. Naštěstí však přežil. „Tohle je už druhý incident, který se týká jeho krav,“ řekli rozrušení vesničané.

V okolí cesty se od té doby nachází několik cedulí varující před stádem krav. V zhruba třicetičlenném stádě se nacházely samice se svými telaty. Jeden z místních prohlásil, že „krávy ženu ušlapaly, jelikož si mohly splést jejího psa s vlkem“.

henrybonniehanss ( 3. září 2022 19:08 )

Každý kanadsky dobytkařský farmar vám klade na srdce jedno jediné pravi­dlo.­..Nik­dy!!­..sk­uteč­ně nikdy se nestav mezi krávu a tele!!!...a často bohužel ani nevíš, že mezi nimi stojis....Máme tu dobré letite zname mezi farmáři a jeden z nich, velmi zkuseny starší muž, který na farme vyrostl a v životě se stal I univerzitnim profesorem,tak si na duchod se zenou znovu poridili dobytci farmu,tentokrát už ne jatwcni
ale menší chovatelskou kettle farmu a když pred 3 lety znackoval telata, jako v životě mnohokrát před tím, tak se dostal tak nestastne mezi krávu a její tele, a kráva vyskocla jak kun na zadni a předtím kopytem mu doslova rozpulila lebku, jeho žena to viděla a I přes šílený pohled na manželovi hlavu,která se otevirala jak tulipan,že dzadu vse trcelo do dvou stran,bylo videt cely jeho mozek a o oblicej měl zbervoreny nos měl roztrzeny na poloviny tak do koridoru skočila a podarilo se ji ho protahnout spodni špricli než ho kráva udupala úplně, zavolala vrtulnik a pánbůh měl ten den naplno a toho muže I přes nulovou šanci nakonec zachranil...z poslednich slov jeho zena jeho vuli vykonala....chtel aby nenechala zabít tuto krávu coz nechapajic z tezkym srdcem uděla­la..­.nako­nec.po půl roce se vratil zpět na svoji farmu a tuto krávu miluje a rozmaz­luje­....ne­vini ji z její reakce, naopak ji ctí jako nejlepší matku co v životě poznal,ví že udelal fatální chybu, a dejuje v životě za druhou šanci toto dulezite pouto poznat na vlastní kůži....respect je to co mnoha lidem chybí jinak by nešli tam vencit psa tak blízko nechranenemu stavu...

Zobrazit celou diskusi