Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mladá erotická modelka (19) prozradila počet sexuálních partnerů: Přišla vlna nenávisti!

Autor: štt - 
31. srpna 2022
20:24

Mladá žena hned po překročení plnoletosti začala sdílet lechtivé fotografie na sociální síti OnlyFans. Nyní je jí 19 let a na svém TikToku přišla s řadou pikantních tajemství. V jednom videu například prozradila, s kolika muži měla za svůj krátký život sex. Nenávistné reakce na sebe nenechaly dlouho čekat.

„Nikdy jsem se nepřiznala, že jsem spala se 156 muži. Vždy jsem říkala pouze tři,“ prozradila na svém účtu s názvem BabysitterHomeAlone. V dalším příspěvku uvedla, že se s mnoha sexuálními partnery seznámila na střední škole. Ostatní potkala převážně na seznamovacích aplikacích jako Tinder nebo Bumble.

Nenávistné reakce ostatních uživatelů sociálních sítí přišly záhy. Jeden z nich například napsal: „Ukázkový příklad, proč potřebujeme lidi, jako je Andrew Tate.“ Tate je bývalý kickboxer a internetová celebrita, proslavil se svou otevřenou misogynií. Ve svých videích mimo jiné schvaloval násilí na ženách, a proto byl vyloučen z většiny sociálních sítí, kde jej sledovaly miliony převážně mužských fanoušků.

Nešlo ovšem o jedinou nenávistnou reakci. „Špinavá jako veřejné záchody,“ napsal další moralista. Někteří uživatelé ovšem poukázali na to, že tato „kauza“ ukázala dvojí metr, kterým společnost pohlíží na ženy a muže. U mužů, jako je například Tate, by podle nich nadprůměrný počet sexuálních partnerek vyvolával obdiv a stvrzení jeho maskulinní nadřazenosti.

Video  Většinu z nich potkala na střední škole.  - TikTok
Video se připravuje ...

krtek. ( 12. září 2022 10:02 )

byly doby kdy jsem mel podobny pocet holek za rok

Zobrazit celou diskusi