Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Máma uspořádala pompézní oslavu pro dceru (11): Stála 680 tisíc!

Autor: rc - 
28. srpna 2022
07:22

Pompézní oslavu uspořádala australská máma Roxy Jacenková (43) své dceři, která měla jedenácté narozeniny. Večírek ve stylu nočního klubu pyšnou maminku vyšel na v přepočtu 680 tisíc korun. Na oslavu byl pozván stylista, fotograf, dýdžej a nechyběla tam disko koule či ohňostroj. Ovšem velkolepou oslavou milionářka naštvala ostatní maminky na sociální síti.

„Tohle je sprostá ukázka bohatství,“ rozčiloval se jeden uživatel instagramu pod videem, které na svém profilu sdílela Roxy. Třiačtyřicetiletá maminka a PR specialistka neodolala a podělila se se svými fanoušky na sociální síti o zážitky z oslavy dcerky Pixie. Holčička oslavila zrovna jedenácté narozeniny a pyšná máma chtěla narozeniny oslavit ve velkém stylu. Na své dceři proto nešetřila.

Prominentní rodina za oslavu zaplatila podle New York Post 27 tisíc dolarů (cca 680 tisíc Kč). Dětská party se konala v sobotu v australském Sydney a nechyběl na ní stylista, fotograf a dýdžej. Místnost byla plná balónků. Na zdi visel neonový nápis jejího jména. Holčička dostala i obří barevný dort. Všichni mohli přihlížet ohňové barmanské show.

Ovšem jakmile Roxy sdílela fotky a video na svém profilu, snesla se na ni smršť kritiky. „Někteří lidé mají příliš peněz a nemají kontakt s reálným světem,“ napsal další. „Mají peníze a mohou si dovolit dělat, co se jim zlíbí, ale mám pocit, že když si tolik lidí nemůže dovolit platit nájem a nákup potravin, je nevkusné se tím chlubit v médiích,“ napsal další.

Takovou kritiku si ale Jacenková, která vlastní úspěšnou PR agenturu a vydělává pěkný balík peněz, nenechala líbit. „Skutečnost je taková, že jsme tu na chvíli a chci zajistit, aby moje děti měly ty nejlepší zážitky, jaké mohou mít,“ uvedla Roxy a dodala, že bojovala s rakovinou a nyní si chce užívat života, jak může. „Nevíte, co se stane zítra,“ uzavřela.

Samotná Pixie už je úspěšnou podnikatelkou. Během pandemie covidu-19 rozhodně nezahálela a s pomocí úspěšných rodičů založila firmu na hračky. „Byla to oslava nejen jejích jedenáctých narozeniny, ale i jejího podnikání,“ pochlubila se Roxy. Vyrábí prý i hračky pro dětskou nemocnici. Její firma je úspěšná a tak jedenáctiletá holčička podle maminčiných slov může jít klidně už v patnácti do důchodu.

Video  Spoření dětem  - Videohub
Video se připravuje ...

Alva ( 28. srpna 2022 17:56 )

No, maminka neví,co s penězi, jednou jí to dcera vrátí.

Barca Halaszova ( 28. srpna 2022 12:15 )

Tak když paní má hodinky patec phillipe tak asi nebude mít oslavu narozenin za tisícovku
Podívejte se v čem žije a pak vám dojde proč takhle rozhazuje ona prostě myslí ve velkém .je to její styl. nicméně s tou rakovinou nikdo nic neudělá prostě ji to chtěla vynahradit.....

bullshit ( 28. srpna 2022 11:47 )

Jaká je skladba fun klubu těch jejich "fanoušků" ? To musí být dobrej oddíl

Zobrazit celou diskusi