Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bývalá letuška (22) porodila do záchodu: O těhotenství jsem nevěděla, tvrdí

Máma (22) porodila do záchoda: O těhotenství jsem nevěděla, tvrdí - ilustrace
Máma (22) porodila do záchoda: O těhotenství jsem nevěděla, tvrdí - ilustrace  (Autor: Profimedia)
Autor: rix - 
21. července 2022
20:24

Pořádné drama a ještě větší překvapení si prožila dvaadvacetiletá Lucy Jonesová z anglického Bristolu. Ačkoli nevnímala žádné příznaky těhotenství, zničehonic porodila zdravé děťátko. A co víc, potomka přivedla na svět nevědomky na záchodě. 

Měl to být úplně normální den. „Myslela jsem si, že jdu prostě vytlačit hovínko,“ uvedla doslova bývalá letuška. Místo toho ale přišel pořádný šok. „Slyšela jsem bouchnutí, koukla dolů do záchodu a viděla dvě trčící nožičky,“ popsala bizarní zážitek. 

O svém těhotenství neměla ani potuchy. Jak uvedla, denně brala antikoncepci. „Dokud jsem neviděla to dítě v záchodu, neměla jsem o tom ani páru,“ uvedla s tím, že hned zavolala záchranku. „Byla jsem úplně hysterická,“ svěřila se čerstvá máma. 

Její případ je zvláštní i v tom, že na její postavě nebylo těhotenství vůbec znát. Nemluvě o tom, že během mateřství Lucy pila, cvičila v tělocvičně a obecně se nechovala jako zodpovědná máma. Její děťátko je ale i tak v pořádku. „Je to jeden z těch příběhů, o kterých občas čtete, ale vůbec by vás nenapadlo, že to bude váš případ,“ doplnila podle deníku New York Post.

Manowar ( 22. července 2022 05:23 )

Horší teď bude najít pravého tátínka.

Zobrazit celou diskusi