Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sličná kantorka se vyspala na plesu se studentem (18). Z ostudy si nic nedělá a vyučuje jógu

Autor: rix - 
9. února 2022
20:31

Sličná učitelka Melissa Tweedieová (27) si na maturitním večírku ve Skotsku pořádně zavařila. Vyspala se s jedním ze svých osmnáctiletých studentů! Doplatila na to. Ze školy ji vyloučili. Ačkoli k eskapádě došlo už v roce 2017, po pěti letech se ozval zmíněný student. Kantorky je mu prý líto. Té už je to ale asi fuk, po vyhazovu se přestěhovala do slunné Dubaje, kde se živí jako učitelka jógy.

Student, který odmítl sdělit své jméno, se pět let po eskapádě ozval. Je mu líto, že je pohledná učitelka kvůli povyražení vyšetřována. „V mých očích to nebyla studentská akce,“ uvedl s tím, že ke žhavé noci došlo na večírku po plese. Jak podotkl, vypily se litry alkoholu. Nechybělo víno, rum a další lihoviny. Po večírku měli studenti zarezervované pokoje v jednom z hotelů. Tam zamířila i sličná učitelka. 

Její žák prý vůbec netuší, jak se Melissa do pokoje dostala. „Nepozval jsem ji, netuším, kde se tam vzala,“ popsal. Krásné kantorce ale neodolal „Já a slečna Tweedieová jsme byli jediní dva, co v pokoji zůstali. Líbali jsme se,“ popisoval začátek náruživé noci. „A pak jsme se spolu vyspali. Zůstala přes noc a ráno v osm odešla,“ vysvětlil. 

Melissa se po popíjení alkoholu pěkně rozjela. „Můžeme se na chvíli chovat, jako bych nebyla učitelka?,“ měla se zeptat svých žáků. Zástupkyně ředitele na škole, kde žena učila, neměla z večírku vůbec dobrý pocit. Podle jejího názoru byla učitelka až moc vyzývavě oblečená. „Pamatuji si, že její oblečení bylo dost volné a krátké. Vypadala, jakoby si šla povyrazit,“ vzpomínala šedesátiletá Heather Prenticeová. 

Melissino ranní vystřízlivění ale nebylo vůbec příjemné. Tweedieová čelí po obviněních vyškrtnutí z rejstříku ze školské charitativní organizace. „Na maturitním plesu jste nevhodně tančila se svými žáky a bezprostředně po něm jsme měla s jedním z nich nevhodný kontakt. Pila jste panáky a v přítomnosti žáků jim řekla, aby se chovali, jako byste nebyla učitelka,“ znělo obvinění. 

Jak uvedl deník The Sun, krásku dokonce začala vyšetřovat policie, ale jak později poznamenala, k žádnému přestupku ani protizákonnému jednání nedošlo. To už je ale bývalé učitelce pravděpodobně jedno. V současné době se sluní v Dubaji, kde pracuje jako učitelka jógy. 

VIDEO: Tyranský pár z pekla: Prodával nezletilé děvče (15) na sex! 

Video  Tyranský pár z pekla: Prodával nezletilé děvče (15) na sex!  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Podívejte se na galerii nemravných učitelek: 

snehulak ( 22. února 2022 08:53 )

Mne také podobně potěšila sličná kantorka. Bylo to ale na lyžáku a bylo mi šestnáct. Nebyli jsme opilí zvládli jsme to myslím čtyřikrát a pak zmizela. Zbylé 2roky roky chodila kolem mne, jako by mne neznala a já jen toužil. Ale vykecal jsem to až po nějakých desítkách let, navíc jen neutrálně.

fido2 ( 13. února 2022 12:25 )

Kdo ji nahlásil, aby ji mohli vyhodit? Ten hloupý chlapec?

Sanhnusak ( 10. února 2022 18:28 )

Kdyby se mu nepostavil, tak by tam nezůstala do rána, ale zkusila to o dveře vedle, když tam byla celá třída.

bre-burda ( 9. února 2022 21:59 )

Škoda, že jsme takovou tělocvikářku neměli také. Ta by nám protáhla tělo! Ostudu? Tu mají ty zapšklé báby, co jí to závidí!

Zobrazit celou diskusi