Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zázračná třetí dávka: Studie odhalila, jak s boostery klesá úmrtnost mezi nakaženými

Autor: tsv - 
9. února 2022
05:00

Lidé očkovaní třemi dávkami vakcíny proti koronaviru čelí o 93 procent nižšímu riziku smrti než neočkovaní, ukázaly výsledky nového britského výzkumu. S vyšší proočkovaností podle nich navíc mortalita dál postupně klesá napříč všemi věkovými kategoriemi. O něco nižší úroveň ochrany nabízí dvě dávky, které jsou ve světě považovány za „dokončené očkování“.

S dobrými zprávami přišel britský Národní statistický úřad (ONS), který se v období mezi loňským červencem a prosincem zaměřil na úmrtnost mezi nakaženými očkovanými a neočkovanými. V potaz bral věkové skupiny i velikost populace, píše server Mirror.

U lidí po boosteru je nižší úmrtnost

Výsledky studie mluví jasně. Lidé, kteří mají všechna tři kola očkování za sebou a kterým od poslední dávky uběhlo alespoň 21 dní, čelí o 93,4 procent nižšímu riziku úmrtí spojeného s covidem. Pravděpodobnost, že nemoci podlehne člověk očkovaný dvěma dávkami, klesá v porovnání s neočkovanými o 81,2 procent.

Ze sta tisíc neočkovaných v prosinci podlehlo covidu 462,2 Britů, varují statistici. V tu stejnou dobu na nemoc umíralo pouhých 24,5 lidí na 100 000 trojnásobně očkovaných. Na ten samý počet Britů jen s jednou dávkou připadalo na konci roku 377,7 obětí. ONS ale upozorňuje, že účinnost vakcíny nelze odvozovat od úmrtnosti. Do rovnice je třeba započítat i případné dlouhodobé zdravotní problémy pacientů a pokročilost věku.

Ochrana postupně opadá

Dvojnásobně očkovaní se mohli po většinu loňského roku pyšnit výrazně posílenou imunitou, to se ale ke konci roku začalo rychle měnit. Obětí mezi „plně očkovanými“ totiž přibývá. Ještě v říjnu hlásila Británie 92 úmrtí na 100 000 vakcinovaných, v listopadu se číslo vyšplhalo na 221,1 a v prosinci až na 367,7. Odpověď na otázku, proč mortalita mezi lidmi se dvěma dávkami roste, je podle vědců jasná.

Odborníci už nějakou dobu varují před slábnoucí imunitou plně očkovaných, a snaží se tak lidi popohnat ke třetí dávce. Pro tu si teď v Česku může dojít každý starší 12 let, komu od druhé dávky uběhlo alespoň pět měsíců. V případě jednodávkové vakcíny od firmy Johnson&Johnson lze jít na posilovací dávku hned po dvou měsících.

Třetí dávka má podle předchozích studií nabízet větší ochranu i před vysoce nakažlivou mutací omikron, a ačkoli dvakrát očkovaní postupně přichází o nabytou imunitu, celková úmrtnost díky vyšší proočkovanosti klesá. V Česku si zatím pro třetí dávku došlo 3 850 818 lidí, tedy 36 procent obyvatel. Dokončené očkování má 63,6 procent Čechů, vyplývá z dat Ústavu zdravotnických informací a statistiky (ÚZIS).

Video  Jděte na booster, apeluje Válek. Vakcinolog zmínil výhled pro 4.dávky a sezóny covidu  - Markéta Volfová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

lucie13 ( 9. února 2022 15:35 )

V čem pak asi podle tebe lžu?
Studie měla zjistit, kolik nikdy neočkovaných lidí má protilátky v krvi.
Typický vaxer, asi už máš absťák, rychle pro další dávku v článku se o žádné imunizaci očkováním nepíše, ale o tom, že i u osob mladších 18 let mělo pouze 23,2 % protilátky v krvi, i když se před provedením studie počítalo s větším počtem, toť vše, nauč se číst a netvrď nesmysly.
Hezké na těch číslech je to, jak kvalitní imunitní systém tito lidé mají, ti co onemocnění měli, to ani nepostřehli a zbytku se to pěkně vyhlo.

lucie13 ( 9. února 2022 11:20 )

V Rakousku udělali studii s nenaočkovanými:

http­s://ww­w.kr­one.at­/26232­69

Z toho vyplývá, že se pouze 21,7 % nakazilo (testovaly se protilátky v krvi) a to tak mírně, že si toho ani nevšimli, že coronu měli. Skoro 80% testovaných neměl protilátky žádné, jejich imunitní systém nákaze zabránil, ne nějaká zázračná 3. dávka

Ta studie měla samozřejmě potvrdit nutnost očkování, ale spíš ukázala, že mírné průběhy, či naprosto žádné mají nenaočkovaní.

rodriges ( 9. února 2022 08:19 )

dobře vědomi.

• MSG (glutamát sodný): Při injekčním podání se stává neurotoxinem, který u dětí způsobuje poruchy CNS a poškození mozku.

Není těžké najít obhájce zkorumpovaného průmyslového komplexu vakcín
Zde je příběh Dr. Paula Offita, vakcinačního vědce a pediatra, který shrábl miliony za vynález smrtící prasečí virové injekce, kterou nazval „RotaTeq“. Prodal ho CDC, čímž zafinancoval dokonce i své vlastní pacienty, kteří byli poté smrtelně bodnutí a úmyslně kontaminováni smrtícím prasečím virem zvaným circovirus, u dětí se rozvine strašlivé střevní trauma. Ironií je, že rotavirus může způsobit těžký průjem, takže je to dokonalé kryté.

Stejně jako dnes, v případě Covidového „píchání“, z veškerého masakru, který se odehrává uvnitř infikované ovce je obviňován „dlouhý Covid“. Tak vydělal Dr. Paul Offit své jmění tím, že miliony dětí onemocnělo prasečím virem, který nikdy neměl být ve vakcíně proti rotavirům. Injekce proti fauci chřipce NESMÍ obsahovat instrukce pro lidské buňky, aby vytvořily miliardy prionů, které ucpávají krev, čistící orgány a mozek. To nemá s budováním imunity vůbec nic společného.

Přesto nejnebezpečnější dětský lékař na světě stále dělá svou špinavou práci, infikuje děti po celé zemi a investuje tento proces. Pokud by ty správné kontroly někdy našly cestu k překonání VIC, průmyslového komplexu vakcín, mnoho lékařů a vědců se ocitne ve vězeňské cele a budou zírat na ty svislé čáry po desítky let.

Nezapomeňte se zeptat svého lékaře, zda jsou pro vás smrtící injekce s nanoboty vhodné. Určitě ne.

Pandemic.news

TruthWiki.org

NaturalNews.com

DailyExpose.uk

rodriges ( 9. února 2022 08:18 )

gastrointestinální problémy.

• Želatina: Získává se z kolagenu uvnitř kůže a kostí zvířat. Injekce želatiny představuje riziko infekce syntetickými růstovými hormony a infekčnosti BSE (nemoc šílených krav).

• Chlorid sodný: Zvyšuje krevní tlak a inhibuje svalovou kontrakci a růst.

• Vaječný protein: Vakcíny se připravují ve vejcích (rozhodně ne organických). Může obsahovat růstové hormony, antibiotika a bakterie salmonely.

• Thimerosal: Neurotoxická rtuť, která způsobuje autismus: V jedné průměrné vakcíně proti chřipce je 25 mcg a bezpečnostní limit EPA je 5 mikrogramů, takže děti, které jsou očkovány současně několika vakcínami*, dostanou více než 10krát vyšší dávku rtuti, než je bezpečnostní jednodenní limit.

• Lidský albumin: Proteinová část krve z odebrané lidské žilní plazmy; při injekčním podání způsobuje horečku, zimnici, kopřivku, vyrážku, bolest hlavy, nevolnost, dýchací potíže a zrychlený srdeční tep. Injekce z „odebrané krve“ může vést ke ztrátě hmoty tělesných buněk a způsobit infekci virem imunodeficience nebo obsahovat SV40, AIDS, rakovinu nebo hepatitidu B od drogově závislých.

• Formaldehyd: Vysoce karcinogenní tekutina používaná k balzamování mrtvol. Zařazeno jako jedna z nejnebezpečnějších sloučenin pro lidské zdraví; může způsobit poškození jater, gastrointestinální problémy, reprodukční deformaci, respirační potíže a rakovinu. Navíc je známo, že formaldehyd nedokáže deaktivovat virus, který má vakcína léčit, a umožňuje tak živému viru proniknout do vaší krve a infikovat váš systém.

• Fenoxyethanol: glyko­lether­/che­miká­lie; vysoce toxický pro nervový systém, ledviny a játra. FDA varuje, že „může způsobit zastavení centrálního nervového systému (CNS), zvracení a kontaktní dermatitidu“ v kosmetice; představte si, když je vám vstříknut do krve.

• Fosforečnan hlinitý: Výrazně zvyšuje toxicitu rtuti, takže opatrnost ohledně minimální tolerance rtuti je proto silně podceňována. Vědci CDC a všichni lékaři jsou si toho

rodriges ( 9. února 2022 08:18 )

#4. Vakcína proti spal­ničkám­/pří­ušni­cím/zar­děnkám (MMR)

#5. Rotavirová vakcína

Dnešní vakcíny nejenže obsahují živé verze nemocí, které ani neřeší, ale obsahují také GMO hormony z infikovaných krav, prasat, slepic a opic, netestované kombinace virů (jako H1N1), hliník, rtuť, emulgátory a křížené bakterie ze zvířat, komárů a nemocných lidí. Zde jsou některé další toxické vakcíny, které by NIKDY neměly být schváleny k použití, tím méně považované za „bezpečné a účinné“.

Živá vakcína proti spalničkám: (Attenuvax) Vyrobeno společností Merck. Jsou aplikovány dvě injekce; jedna v 1 roce a druhá ve 4 letech. Obsahuje želatinu, sorbitol, chlorid sodný, hovězí sérum, vaječný protein a lidský albumin.

Živá virová vakcína proti spalničkám a příušnicím: (M-M-Rvax) Vyrobeno společností Merck. Injekce se podává jednoletým dětem. Obsahuje želatinu, sorbitol, chlorid sodný, hovězí sérum a lidský albumin.

Vakcína proti záškrtu, tetanu a dětské obrně: Pět injekcí podaných mezi 2. a 6. rokem věku plus přeočkování „doporučeno“ každých 10 let. Obsahuje formaldehyd, fenoxyethanol a fosforečnan hlinitý.

DTaP, IPV, HBV a Hib*: (záškrt, tetanus, černý kašel; dětská obrna; hepatitida B a Haemophilus influenza typu Podává se kojencům ve věku 2 až 12 měsíců s přeočkováním o méně než rok později. Obsahuje hydroxid hlinitý, formaldehyd a hovězí sérum.

Gardasil HPV: vakcína proti lidskému papilomaviru vyrobená společností Merck. Podáváno dětem ve věku od devíti let kvůli vzácné pohlavně přenosné chorobě. Obsahuje polysorbát 80, chlorid sodný, hliník a „denaturovanou“ (fragmentovanou a oslabenou) formu viru.

A nežádoucí účinky, které pocházejí ze specifických složek vakcíny…
• Bovinní kravské sérum: Extrahované z hovězí kůže. Při injekčním podání způsobuje poruchy pojivové tkáně, artritidu a lupus; také dušnost, nízký krevní tlak, bolest na hrudi a kožní reakce.

• Sorbitol: Syntetické sladidlo, které se velmi pomalu metabolizuje a zhoršuje IBS a gastr

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa