Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Cestující dostal nakládačku od Mika Tysona: Opilý provokatér je známý recidivista, zloděj a podvodník!

Autor: štt - 
23. dubna 2022
15:26

Americká média zveřejnila nové informace o nedávném incidentu mezi bývalým boxerem Mikem Tysonem (55) a cestujícím v letadle společnosti JetBlue. Melvin Townsend (36), kterého Tyson před začátkem letu několikrát udeřil, v minulosti spáchal několik trestních činů.

Townsend byl v minulosti odsouzen za podvod, krádež, vloupání, držení zakázaných látek a obchodování s kradeným majetkem, informoval deník New York Post. V roce 2018 se například vloupal na cizí pozemek a ukradl z něj přívěs. Když jej chtěli policisté zadržet, fyzicky je napadl.

Po zadržení u něj policisté objevili nelegálně držené léky včetně oxykodonu, silného opiátu používaného k tišení bolesti. Několikrát souzený Townsend si odseděl celkem dva tresty ve vězení, jednou na 20 měsíců a podruhé na 15 měsíců.

Na videozáznamu, který pořídili další cestující v letadle, je vidět, jak Tyson muže několikrát udeřil do hlavy. Dle bývalého šampiona těžké váhy jej Townsend opakovaně obtěžoval. V klipu je slyšet, jak muž opakovaně vyslovuje boxerovo jméno ve snaze upoutat jeho pozornost. Zpovykaný muž seděl za Tysonem ve středu při jejich letu ze San Franciska do Miami.

Pětapadesátiletý Tyson tvrdí, že incident se zvrhl, když po něm Townsend hodil láhev s vodou. Bývalému sportovci „praskly nervy“ a opakovaně jej udeřil pěstí do hlavy. Oba muži byli vyvedeni z letadla, kde se o ně postarali strážci zákona. Provokatér vyvázl s pouze s lehkými zraněními.

Oba muži byli okamžitě propuštěni, když zmlácený Townsend odmítl vznést obvinění. Tyson se nakonec dostal do Miami, kde se zúčastnil plánované konference o marihuaně. Později téhož dne se usmíval na kamery s jointem v ruce. Společnost JetBlue k incidentu nevydala žádné prohlášení.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi