Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Blízká i vzdálená: Dvojčátka se narodila 15 minut od sebe, ale v různých rocích!

Autor: štt - 
3. ledna 2022
20:09

Kalifornská dvojčata se narodila s odstupem pouhých 15 minut, ale v různých letech. Jedno přišlo na svět na Silvestra 2021 několik minut před půlnocí a druhé přesně o půlnoci na Nový rok 2022.

Matka Fatima Madrigalová porodila dítě Alfreda Antonia Trujillu v sobotu večer ve 23:45. Jen o 15 minut později se přesně o půlnoci v novém roce narodila Alfredova sestra Aylin Yolanda Trujillová. Oba váží kolem 2,7 kilogramů.

„Je to neobyčejné. Mám dvojčata, ale každé se narodilo v jiném roce,“ uvedla Madrigalová v tiskové zprávě, kterou získal magazín New York Post. „Jsem z toho překvapená a šťastná zároveň.“

Doktorka Ana Abril Ariasová, lékařka v nemocnici Natividad, označila tento jedinečně načasovaný porod za jeden z nejpamátnějších okamžiků v její kariéře. „Jsem vděčná, že jsem mohla být u toho,“ uvedla Ariasová. „Byl to pro mě nejlepší možný způsob, jak začít nový rok 2022.“

Dvě miminka se vrátí domů se svou matkou a otcem Robertem Trujillem, aby se setkala se třemi staršími sourozenci – dvěma holčičkami a chlapcem.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi