Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Česká influencerka Štěpánka zbohatla prodejem svých větrů: Skončila v nemocnici! Z infarktu se ale vyklubal...

Autor: rc - 
11. ledna 2022
15:07

O svůj život se bála influencerka a hvězda reality show Štěpánka Mattová (31). Pohledná blondýnka založila úspěšné podnikání spočívající na prodeji svých vlastních plynů. Kráska, která je proslavila i v reality show, je původem z Česka. Její největší obava prý byla, aby se její rodina nedozvěděla, čím se za mořem živí!

Úspěšné podnikání lze založit v dnešní době snad na čemkoliv. Neobvyklý podnikatelský nápad dostala Štěpánka Mattová. Jednatřicetiletá influencerka, kterou na instagramu sleduje 281 tisíc fanoušků, si získala popularitu díky účinkování v reality show 90 Day Fiancé (90 dní do svatby). Své získané popularity využila a rozhodla se ji zúročit značně netradičním řešením. Začala prodávat své větry ve skleničkách! Nabídku na prodej plynů dostala od stránky pro dospělé Unfiltrd minulý rok v listopadu.

Rodačka z Česka

Ačkoliv se to někomu může zdát jako bláznivý nápad, pohledná blondýnka uspěla a přišla si podle informací britského deníku Daily Mail až na 200 tisíc amerických dolarů (cca 4,3 milionu Kč). Fanoušky prý má Štěpánka po celém světě a jelikož je původem z České republiky, fanouškovské zázemí má i v Česku. „Hodně mých klientů žije ve Spojených státech, Kanadě, ale mám hodně fanoušků i v Indii a v České republice, protože jsem vlastně původem z Česka a v České republice jsem vyrůstala,“ uvedla podle serveru praguemorning.cz pro Rolling Stones s tím, že doufala, že její rodina v Česku, která je prý věřící, nezjistí, čím se živí. Nicméně jednoho dne prý jí zavolal její bratránek s tím, že se dozvěděl, že posílá své prdy ve skleničce.

Obava z infarktu

Ovšem takové podnikání s sebou nese i svá rizika. Kvůli tomu, aby měla stále dostatek „zásob“ k prodeji, začala držet dietu, která se skládala z fazolí, vajíček a banánových koktejlů bohatých na proteiny.

Specifický jídelníček si však brzy vybral svou daň. Modelka zničehonic začala mít silné bolesti na hrudi a musela být převezena do nemocnice. „Myslela jsem, že to jsou moje poslední chvíle. Bylo poměrně těžké dýchat. Pokaždé, když jsem se zkusila nadechnout, cítila jsem píchání u srdce. Zavolala jsem svému příteli, jestli by mě neodvezl do nemocnice, protože jsem myslela, že mám infarkt,“ svěřila se Steph s tím, že to nakonec ale nebylo nic vážného.

Lékaři provedli potřebná vyšetření a oznámili jí, že bolesti způsobila nadměrná plynatost, kterou vyvolala její dieta. Poptávka po jejích plynech byla totiž obrovská, a tak musela Stephanie naplnit až padesát sklenic. Influencerka zjistila, že když dodržuje stravu bohatou na vlákninu, její plyny mají výraznější zápach. „Pamatuji si, že během dne jsem si dala až tři proteinové koktejly a obrovskou mísu fazolové polévky,“ vybavila si den předtím, než skončila v péči lékařů. „Bylo mi doporučeno, abych změnila svůj jídelníček a vzala si léky na potlačení plynatosti, což fakticky ukončilo mé podnikání,“ dodala Steph.

VIDEO: 60 procent lidí nepozná, že má mrtvici. Jaké jsou její příznaky?

AdamLatta ( 16. ledna 2022 11:44 )

super to plánuju po škole taky

Lomikel ( 5. ledna 2022 22:05 )

konečně jedna dobrá a hodnotná zpráva....

Zobrazit celou diskusi