Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nahotou za ochranu klimatu! Krasavice (31) při protestech poutá pozornost bujným poprsím

Autor: rix - 
30. října 2021
05:00

Vskutku zajímavou formu protestu využívá jednatřicetiletá krasavice Lauren Amherstová. Osud planety Země jí není lhostejný, a tak chodí pravidelně manifestovat před britský úřad vlády. Mezi demonstranty vyčnívá, protestuje totiž polonahá. Odvážná kráska si slibuje, že nahotou přiláká větší pozornost k ochraně životního prostředí.

V rámci své poslední akce se Lauren z Brightonu vydala přímo k branám sídla anglického premiéra. Krasotinka měla na sobě v tomto případě pouze pruhované ponožky a tenisky. Chladnými nenechává ani místní stráž. „Nedělám nic nezákonného, jen se snažím zachránit planetu,“ upozorňovala mezitím, co vystavovala své bujné poprsí. 

Jak uvedl deník Mirror, svou postavu vystavuje nejenom před ministerstvem, ale také na Instagramu. Původně se sdílením žhavých snímků na sítích chtěla vyhnout kvůli případnému zablokování, ale později došla k názoru, že je třeba jednat. „Kvůli covidu a válkám bylo přikázáno tolik omezení, kvůli klimatu ale nikdo jednat nechce,“ rozčilovala se. 

Jako správná erotická modelka má účet i na serveru Onlyfans, který využívá pro dobročinné účely. Veškeré zde vydělané peníze posílá na organizace zabývající se ochranou klimatu. Nedávno nestydatá prsatice dokonce zahájila protestní hladovku. Chtěla se tak domoci odpovědi od Borise Johnsona. Lauren protestuje pod značkou organizace Extinction Rebellion. 

„Čelíme bezprecedentní klimatické krizi,“ uvedl mluvčí hnutí, které působí v mnoha státech po celém světě, i v České republice. Podle něho je Země ve velkém problému. Údajně již probíhá hromadné vymírání druhů. „To potvrzují i vědci,“ apeloval. 

Vláda Spojeného království se zavázala, že do roku 2050 dosáhne čisté nuly, což znamená, že země dosáhne uhlíkové neutrality. Odstraňovat škodlivé emise by se mělo dařit do té míry, aby se vyrovnalo množství, které daný stát do ovzduší vypouští. 

Video  Podívejte se na emotivní projev Grety Thunbergové: Ukradli jste mi dětství!  - Reuters
Video se připravuje ...

illyria ( 8. listopadu 2021 19:02 )

Když se tak vystavuje, tak by mohla aspoň 5 kilo zhubnout...

krapotkin ( 2. listopadu 2021 15:58 )

To je divení. Za chvíli takhle budeme chodit všichni, pokud vyhrají ekoteroristé. Přestane se vyrábět umělá kůže na boty, silon na punčochy, na umělou kožešinu atd. To Gréta a její greténi hned přestanou přiblble usmívat.

diskutujici ( 30. října 2021 12:27 )

Ale to není Gréta.

Arany ( 30. října 2021 11:23 )

Úplně blbá.Tak jako celý kapitalismus. Ráj pro šmelináře a blázny všeho druhu.

Zobrazit celou diskusi