Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Soutěživá nevěsta trefila ženicha přímo do rozkroku: Ani nemrkla a hrála dál!

Autor: rc - 
21. října 2021
20:11

Pobavit svatebčany se rozhodla nevěsta Sarah Chesterfieldová a ženich Matt Chesterfield. Novomanželé z Cornwallu se proto rozhodli, že si zahrají hru. Pro ženicha však utkání se svou novomanželkou skončilo bolestivě. Ve chvíli, kdy odpálila míček, trefila ho přímo do rozkroku! Zatímco padal k zemi bolestí, Sarah to nikterak nevadilo a pokračovala ve hře s jediným úmyslem vyhrát.

Nádhernou veselku v hotelu Carlyon Bay Hotel ve městě Saint Austell v anglickém Cornwallu měli Sarah Chesterfieldová a ženich Matt Chesterfield. Novomanželé chtěli trochu rozproudit společnost a své svatebčany pobavit, a tak se rozhodli si zahrát hru. Na zelené zahradě hotelu začali hrát hru „Pasák.“ Jedná se o hru podobnou baseballu.

Hru natáčel na video svatební kameraman Grant Alexander a sestra novomanželky Hailey MacDonaldová, a tak se nad svatbou dvou novomanželů baví celý svět. „Moje sestra tvrdohlavě tvrdila, že si všichni zahrajeme, takže jsme to udělali,“ uvedla Hailey pro britský deník Daily Mail.

Svět zaujal moment hry, kdy Sarah dychtivě odpálila míček, který nešťastně trefil novomanžela do rozkroku. Matt v bolestech padl k zemi, zatímco novomanželka ani nemrkla a hrála dál. Video bylo sdíleno na TikToku a stalo se hitem. Už ho vidělo víc jak 450 tisíc lidí. „Nevím, co je víc rozkošné. Způsob, jak běží v šatech, nebo ten hlásek ke konci 'jsi v pořádku?',“ napsal jeden z uživatelů. V dalším komentáři uživatelka Olivia tvrdí, že ženich vlastně chytil míč dobře, ovšem není si jistá, zdali svatební noc proběhne podle plánu.

 

@coastalbridal

When wedding rounders goes wrong! ##foryoupage ##fyp ##wedding ##weddingrounders

♬ original sound - Coastal Bridal

 

Uživatel_5559889 ( 23. prosince 2021 18:21 )

Další skvělé hry na svatbu na www.dj­martin­samek­.cz

Zobrazit celou diskusi