Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Žena má za mazlíčka krokodýla: Mazlí se s ním i pusinkuje!

Autor: ran - 
28. září 2021
23:10

Australanka Kade Skeltonová by se mohla zdát na první pohled trochu jako blázen, pravdou ale je, že jako zooložka aspoň do jisté míry ví, co dělá. Kromě toho, že se fotí s se svým domácím mazlíčkem krokodýlem při různých, téměř až intimních činnostech, se také živí jako vedoucí chovatelských kurzů a prezentací. 

Kade Skeltonová je vzděláním zooložka a s krokodýly strávila značnou část svého dosavadního životního času. V současnosti dělá největší „šou“ s plazím mladíkem jménem Wez (2), kterého vypiplala prakticky od vajíčka. Bere ho na své prezentace i kurzy, provádí s ním ale mnohem více věcí.

Bývalá krokodýlí chovatelka a cvičitelka na australských plazích farmách se se svým šupinatým kamarádem mazlí, líbá ho, tahá do postele, pouští ho na polštář, plave s ním, chodí s ním ven na vodítku a dokonce s ním i obědvá jako skoro rovná s rovným. Ona si dá něco lidského (stejně tak i jejich třetí parťák, člověk Sam), zatímco Wezovi připraví dostatek syrového kuřecího, hovězího masa a kostí nebo mořských plodů a ryb.

Weze také bere často mezi lidi. Vystupuje s ním na vzdělávacích kurzech a prezentacích, na ně ale přichází zásadně tak, že stále víc a víc mohutnící krokodýlek má tlamu pevně ovázanou, aby se náhodou někomu něco nestalo. Kade osobně Wez ještě vážně neohrozil, v neznámém prostředí by se ale mohlo stát ledacos.   

Jak chovatelka podle Daily Mail tvrdí, Wez se zkrátka umí chovat pěkně i jinde než doma. „Na lidi je zvyklý od svých pěti dní života, na veřejnosti se chová velmi vychovaně, protože na laskavou lidskou manipulaci je zvyklý,“ stojí na webu, na kterých Skeltonová sebe a své plazy prezentuje.

Není divu, že bez krokodýlů si už moc život představit nedokáže. „Tohle zvíře mi přináší tolik radosti! A já jen doufám, že i já dělám to samé pro něj, i kdyby největší radost měl jen z toho, že ho pořádně nakrmím!“ napsala v jednom z příspěvků na sociálních sítích.

Skeltonová projevuje kromě chovatelského také obchodní nadání, přes své stránky totiž prodává různé věci s krokodýlí tematikou jako trička, klíčenky nebo roušky s obrázky zubatého plaza. 

V životě žena vzhledem k profesi pracovala i s plně narostlými plazy, měla tedy co do činění třeba i s pětimetrovými monstry. Od těch si ale logicky zachovávala přece jen větší odstup, než od „miláška“ Weze.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi