Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Herec (38) si užívá polyamorii: Nejlepší kamarádku do vztahu přizval na přání manželky

Autor: rc - 
24. července 2021
08:47

Vztah ve třech si užívá herec Justin Rupple (38). Poté, co mu jeho žena Katy (39) sdělila, že by ráda prozkoumala svou bisexualitu, rozhodli se, že do vztahu přizvou jeho kamarádku Claire Thornhillovou (36). Polyamorie je nadchla a nakonec společně zůstali žít! Přiznávají, že občas jeden na druhého žárlí, ale jinak všechno klape.

V roce 2013 si řekli své „ano“ herec Justin Rupple a makléřka Katy Ruppleová. Dvojice se seznámila v roce 2006. Katy byla prý k Justinovi zcela upřímná a sdělila mu, že je bisexuálka. Upřímnost je v jejich vztahu důležitá, a tak spolu otevřeně mluvili i o tom, co očekávají od manželství. Poté, co mu Katy sdělila, že by ráda zkusila vztah se ženou, Justin nic nenamítal a rozhodl se své ženě vyhovět. Katy se dlouho líbila jeho nejlepší kamarádka Claire.

Pro Justina to nebyl zcela cizí člověk. Všichni tři vyrůstali blízko sebe v Seattlu. Ačkoliv ale byli takřka ze sousedství, potkali se až v dospělosti. Justin a Claire, která pracuje v marketingu, se potkali v roce 2004 a stali se z nich nejlepší přátelé.

„Po letech diskuzí se mě nakonec rozhodli oslovit. Katy a Justin se chtěli ujistit, že jejich city nezničí přátelství, které se mnou měli,“ uvedla Claire pro britský deník Daily Mail s tím, že návrh manželů ji nejprve překvapil. Nakonec ale ji nabídka potěšila a rozhodla se, že do toho půjde. „Byli jsme okamžitě zamilovaní,“ dodala Claire, která bydlela stále v Seattlu, a tak nejdříve udržovali vztah na dálku.

Trojice nepopírá, že vztah ve třech není náročný. Ačkoliv se všichni partneři navzájem milují, musí vztah neustále utužovat a dělat kompromisy. Claire tvrdí, že nejdůležitější je komunikace. „Jako lidé jsme schopni plně milovat víc lidí,“ dodává s tím, že chce, aby ostatní věděli, že polyamorie není nic špatného. Na sociální síti údajně mají velkou podporu fanoušků, kteří jim údajně posílají jen samé pozitivní komentáře.

VIDEO: Jak si Češi užívali pornokaranténu?

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi