Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Tři jsou víc než dva. Muž žije v trojvztahu se svou exmanželkou a novou přítelkyní

Autor: štt - 
26. dubna 2021
10:11

Kevin Wesley (39) ze Severní Karolíny si vzal svou první manželku Jamie Te'nee (39), když oběma bylo 20 let. Pár se po 13 letech manželství rozešel, ale žili spolu dál v otevřeném vztahu. Pět let po rozvodu se Kevin setkal s Lacee Le Beau (39). Obě ženy se teď o Kevina dělí a údajně na sebe nežárlí.

Po 13 letech manželství nebyl Kevin spokojen v prvním manželství s Jamie a rozhodli jít každý svou cestou. Kevin se pět let po rozchodu setkal s Lacee Le Beau. Brzy dal Lacee najevo, že by do vztahu rád přibral i svou bývalou ženu.

Lacee poprvé nabídku odmítla, ale nakonec svolila k nezávazné schůzce. Kevin tedy dohodl rande mezi oběma ženami a umožnil jim mluvit spolu o samotě. I když jsou obě ženy heterosexuální, okamžitě pocítily silné platonické pouto a věděly, že k sobě něco cítí. Trojice zahájila svůj společný vztah v dubnu 2020.

Aby se zabránilo nedorozuměním a žárlivosti, mají Jamie a Lacee stanovená pravidla, když tráví čas osamoceně s Kevinem. Jamie je s ním každé pondělí a úterý a ve středu a ve čtvrtek se vymění. Zbytek týdne spolu tráví čas společně jako trojice.

Podle Kevina toto nastavení pro ně funguje skvěle, jelikož umožňuje alespoň jednomu členovi tria vždy pracovat na zajištění rodiny, zatímco další dva mohou trávit společný čas. Kevin si však musí dávat pozor, aby neublížil citům svých dvou „královen“, když jsou všechny pohromadě. Zdržuje se, aby kterékoli z nich projevil přílišnou náklonnost, aby neranil žádné city.

Okolí jejich vztahu moc nerozumí. Když jsou spolu na veřejnosti, někteří rodiče dokonce zakrývají svým dětem oči. Většina příbuzných jejich vztah neschvaluje. Trojice věří, že nedůvěra pramení z obecné neochoty akceptovat polyamorní vztahy.

Kevin, Jamie a Lacee chápou, že jejich vztah je netypický, ale chtějí světu ukázat, že láska tří oddaných partnerů je stejná jako u tradičních párů. O své zkušenosti promluvili pro britský Daily Mail„Jelikož polygamie je ve Spojených státech nezákonná, lidé si myslí, že je to špatné,“ říká Kevin. „Ve skutečnosti jsme jen tři lidé, kteří se navzájem milují a rozhodli se spojit své životy,„ doplňuje jej Lacee. “Doufáme, že sdílením našeho příběhu můžeme povzbudit další lidi, kteří nejsou v klasickém monogamním vztahu spokojeni,„ uzavírá Jamie.

lahny ( 26. dubna 2021 11:28 )

Co se divíte, vždyť tady to už také funguje.Toto měl David Rath než šel do vězení.Paní co byla v dokumentu V síti, jako dvanáctiletá, ta dokonce žije v čtyřčlenném vztahu (polyamorii), takže ti tyhle američany daleko překonali.

zelvik22 ( 26. dubna 2021 10:49 )

Dobře to má chlápek vymyšlené: "Podle Kevina toto nastavení pro ně funguje skvěle, jelikož umožňuje alespoň jednomu členovi tria vždy pracovat na zajištění rodiny, zatímco další dva mohou trávit společný čas." Takže když tu jednu vykopnou z tria, tak mastí do práce, aby je uživila, pak zase ta druhá. a Kevin, který je stále v kurzu tedy do práce nechodí.

Zobrazit celou diskusi