Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Novodobý Romeo přeplul kvůli lásce během lockdownu moře na vodním skútru: Vztah jim ale nevydržel

Autor: shp - 
15. dubna 2021
10:35

Přezdívalo se mu Romeo na vodním skútru. Loni totiž Dale Mclaughlan (28) i přes lockdown a pandemická nařízení nasedl na své plavidlo a i když neuměl plavat, doplul ze skotského přístavního městečka Whithorn na ostrov Man. Tam došel dalších 24 kilometrů pěšky za svou milou Jessicou Radcliffeovou (30). Láska to byla veliká, ale jak se zdá, je jí konec.

Vypadalo to jako novodobá podoba klasického romantického příběhu z pera Williama Shakespeara. Teď ale zazvonil zvonec a pohádky je konec. Dale Mclaughlan se proslavil loni, když 11. listopadu doplul na vodním skútru ze svého domovského městečka na více než 40 kilometrů vzdálený ostrov Man, kde se nacházela jeho láska. Na cestu se odvážil, i když neumí pořádně plavat, uvedl web Metro.

Jinak by Jessicu kvůli pandemickým nařízením a lockdownu vidět nemohl. S ženou se seznámil loni v září, když na ostrově Man legálně pracoval. Poté, co byl vyhlášen lockdown, zažádal, aby se za ní mohl vydat, ale jeho žádost byla kvůli koronavirové situaci ve Velké Británii zamítnuta. Se svou milou, která je maminkou dvou malých dětí, se nakonec setkal. Jeho ostře sledované nezákonné jednání však mělo pochopitelně následky.

Romeo se stal celebritou

Dale byl zatčen a na měsíc uvězněn za porušení pandemických opatření. I když se z basy dostal relativně brzy, byl doživotně vykázán z ostrova Man, kam se nesmí nikdy vrátit. Ve Spojeném království se muž stal menší celebritou. Vystoupil i v ranním pořadu Good Morning Britain televize ITV. „Udělal bych cokoliv pro Jessicu a myslím, že jsem ukázal celému svět, jak jsem upřímný. Kdybych musel, udělal bych to znovu,“ hřměl tehdy.

Jenom jsem přemýšlela, co je tak zvláštního na mně, že jsi přeplul Irské moře a ohrozil kvůli mně svůj život,“ říkala Jessica v minulosti. Na otázku moderátorů, zda jejich vztah vydrží velkou vzdálenost, když se Dale nesmí vydat na ostrov Man, odpověděla: „Samozřejmě. Jak můžu odmítnout někoho, kdo připlul na vodním skútru?“ Jenže život ukázal, že tento vztah nemá budoucnost.

Z Julie kriminálnicí? 

Web Daily Record nyní oznámil, že se dvojice rozpadla. Jessica si dokonce smazala všechny společné fotografie s Dalem na svém facebookovém profilu. Jak se zdá, nejenom její expřítel, ale i ona bude pořádné kvítko. Zmíněný portál uvedl, že byla nyní obviněna z ublížení na zdraví další ženy a ze dvou případů poškození cizího majetku. A to stále není vše. I Jessica se měla dopustit porušení vyhlášených pandemických opatření.

Video: Lockdown před rokem a dnes

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi