Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Pejskařka svého ztraceného mazlíčka nikdy nepřestala hledat. Po pěti letech se fenka zázračně objevila

Autor: rix - 
15. dubna 2021
18:19

Renee Perry přišla o svého čtyřnohého mazlíčka, když mu bylo teprve půl roku. Fenka Bay se své paničce ztratila ve městě Farminghton v Massachusetts před pěti lety. Majitelka se od té doby nevzdala naděje se s Bay znovu setkat.

V úterý přijala Renee překvapivý telefonát. Bay se našla v Needhamu asi šestnáct kilometrů od místa, kde se před pěti lety ztratila. „Vždy jsem snila o tom, jaké by to bylo, kdyby se Bay zase objevila, takže to byl pro mě takový příjemný šok,“ svěřila se Renee serveru WBZ-TV.

Zmíněného bloudícího mazlíčka našel pár nedaleko svého domova. Dvojici ihned napadlo zavolat organizaci Missing Dogs Massachussets. Tato nezisková organizace napomáhá ztraceným psům opět vyhledat jejich páníčky. MDM tedy připravila past, aby Bay odchytila. A to se podařilo, jak zmiňuje server metro.co.uk.

Během dvou hodin členové neziskové organizace naskenovali Bayin čip a zjistili, komu patří. Danielle Matthew, dobrovolnice ze zmíněné psí stanice, řekla televizní stanici, že se divila, že Bay přežila pět zim, nazvala ji „odolným malým psem“.

Renee přiznala, že zpočátku nevěřila, že je to její milovaná Bay. „Viděla jsem fotky a vypadalo to jako ona, ale její nos byl tmavší,“ svěřila se. „Myslím si, že to opětovné setkání není ani zázrak. To je prostě šílenost,“ dodala.

Video  Spolek už zachránil tisíc psů. Jubilantem se stal Gustav, buldoček zachráněný z pekla  - Kateřina Lang, Jana Dominiková
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi