Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Muž tvrdil, že našel poklad: Obsah starobylé schránky ho naprosto ochromil!

Autor: rix - 
7. dubna 2021
19:28

Samozvaný vášnivý archeolog při práci na zahradě narazil na záhadnou schránku. Tušil nejhorší, ale nápor smyslových vjemů, který následoval po otevření letitého víka, ho bezmála připravil o vědomí. Namísto historických předmětů nedozírné hodnoty našel uvnitř obsah, z něhož se mu obrátil žaludek. 

Video bloggera Tonyho Huismana se stalo virálním na platformě TikTok, kde už nasbíralo úctyhodných pět milionů zhlédnutí. „Pracoval jsem na zahradě a narazil jsem na nějaký divný betonový box,“ říká muž, zatímco se snaží předmět odkrýt lopatou. Při svém neohroženém prokopávání se za bohatstvím brzy odkryje i dvě madla, díky nimž by případný poklad mohl vyzvednout.

Konečně nadejde chvíle odhalení. Víko povolí a mladík konečně odkryje barvu. „To mi neuvěříte, co jsem našel... můj septik,“ oznamuje překvapený muž a zakrývá si ústa svým trikem. Je zápachem svého pokladu značně přidušen. Diváci na TikToku se mezitím královsky bavili. Někteří z nich ovšem tušili boudu. Podle některých bylo  video až moc bizarní na to, aby nebylo nahrané.

Na dalším z videí muž připustil, že velice dobře věděl, co se uvnitř nachází. „Potřeboval jsem ten box otevřít, jelikož potřeboval vypumpovat,“ zkazil všem škodolibým radost.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi