Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dáša (15) tvrdila, že otěhotněla s Ivanem (10): Je znovu těhotná s novým přítelem (16)?

Autor: shp - 
3. dubna 2021
05:18

Dětská maminka Dáša S. (15), která se nechvalně proslavila kvůli svému těhotenství ve 13 letech a tvrzením, že otcem dítěte je tehdy desetiletý Ivan, se opět postarala o pořádný rozruch. Na sociální síti ukázala pozitivní těhotenský test. Je znovu v tom?

Doufám, že výsledek není pravdivý,“ uvedla Dáša na instagramu. Dívka pojala podezření, že je znovu v tom se svým novým přítelem Pašou, kterému je 16 let. „Jsem v šoku. Vypadá to, že jsem znovu těhotná. S Pašou?“ napsala Dáša dále v příspěvku. V Rusku je legální mít sex od 16 let, kterých Dáša ještě v žádném případě nedosáhla.

Kvůli mezeře v zákoně měli sex

Zákon má však mezeru, kterou dětský pár evidentně využil. Ze sexu s nezletilou osobou může být totiž obviněn pouze člověk starší 18 let. Tolik Pašovi není. Dáša se už přiznala, že měla s novým partnerem intimní styk. Během školních prázdnin se vydala ze Sibiře do Samary, kde žije. Právě tam se oddali sexuálním radovánkám.

Můžu být těhotná? Měli jsme chráněný sex, pokud na tom záleží,“ uvedla Dáša podle webu Daily Star. Nyní už dětská maminka se stala celosvětovou senzací, když v teprve 13 letech všechny šokovala tvrzením, že otěhotněla se svým přítelem Ivánkem, kterému bylo tehdy pouze 10 let. Lékaři však oponovali, že to není vůbec možné.

Vztah s Ivánkem nevyšel

Hošíkovi se totiž ještě netvořily spermie. Dáša šla nakonec s pravdou ven. Přiznala, že byla znásilněna patnáctiletým chlapcem. Ivánek se přesto i poté rozhodl, že s Dášou zůstane a stane se otčímem. Vztah dětským partnerům však nakonec nevyšel a rozpadl se. Nezletilá maminka však na ocet dlouho nezůstala a našla si Pašu.

Svou kontroverzní slávu se za podpory své maminky rozhodla zpeněžit. Nyní si podle informací webu vydělává kolem v přepočtu 155 tisíc korun měsíčně. „Mám více peněz než kdy předtím. Mohu si dovolit absolutně všechno pro sebe i své dítě,“ řekla už dříve. Svou dceru Emilii ukazuje na sociální síti často a ráda. Nabízí se proto otázka.

Dáše zakázali návrat do školy

Nezpeněžuje svého potomka? Zlobit se však na ni nelze, jelikož je sama ještě dítětem. Učitelé mladé Rusky však s jejím chováním tvrdě nesouhlasí. I proto jí odmítli dát roční odklad na studium. Už dříve Dáša uvedla, že jí zamítli návrat do školy s tím, že by to k ní přitáhlo nežádoucí pozornost. Zda je dívka skutečně těhotná, se uvidí. Příští týden si prý udělá těhotenský test znovu.

Video: Trauma ze znásilnění

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi