Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zraněná holčička (4) ztratila při strašlivé nehodě maminku i babičku: Lékaři to před ní zatím tají

Autor: ran - 
25. března 2021
20:31

Krutou pravdu se bude muset dozvědět malá Australanka Skyler, která přišla při děsivé nehodě o maminku (†32) i babičku (†52). Od té doby, co se vážně zraněná holčička v nemocnici probrala, se neptá na nic jiného, než kde je maminka. Pravdu se jí ovšem zatím všichni zdráhají říct.

Byla to neděle jako každý jiná. Pro rodinu Bishopových v australském Kinkunu na východním pobřeží Austrálie ale skončila děsuplně. Malá Skyler (4) přišla během chvíle o maminku Jessyicu  (†32) i babičku Maryanne (†52). Neštěstí si povšiml i britský portál The Sun.

Srážku, po níž z jejich auta zbyla hromádka šrotu, přežila jen holčička a její teta Kristina (25). Obě museli s vážnými zraněními odvézt do nemocnice v Brisbane.

Jen co se dívenka probrala z narkózy, začala se shánět po středobodu svého vesmíru. „Kde je maminka?“ ptá se stále bezradných doktorů. A ti vědí, že jí někdo jednou bude muset nějak vysvětlit krutou skutečnost, že už maminku v životě neuvidí.  

Skyler má komplikovanou zlomeninu ruky, leží s krkem zafixovaným v límci a měsíce bude muset rehabilitovat. Její teta Kristina si z nehody odnesla zlomenou pánev, mnohočetné zlomeniny obou nohou a žeber a čéšky se jí při nárazu vytrhly z masa. 

Babička Maryanne zemřela na místě hrozivé nehody, maminka Jessyica pak ještě tu noc v nemocnici. Zůstaly po ní kromě Skyler ještě děti ve věku 13 a 14 let. Rodinou tragédii oplakávají už všichni členové rozvětveného příbuzenstva, kromě nejmenší dívky.

Rodina na webu GoFundMe obě zemřelé popsala jako veselé a svobodomyslné ženy. „My jsme ale po jejich smrti o svobodnou mysl přišli,“ napsali pozůstalí ve srdcervoucím vzkazu určeném potenciálním dárcům. A lidé je v jejich zármutku jen tak nechat nechtějí. Darovali už rodině v přepočtu přes 114 tisíc korun.

Skyler má před sebou ještě dlouhé zotavování. A tyhle chvíle si bohužel bude pamatovat až do konce života,“ stojí v textu na webu, kde rodina vybírá od soucitných lidí peníze především na pohřeb a lékařské výlohy.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi