Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Řidička porsche skončila po nehodě v říčce Úpě: Hasičům se její auto vytáhnout nepodařilo

Autor: VaB - 
25. ledna 2021
16:07

Řidička skončila s bílým porsche v Peci pod Sněžkou v řece Úpě. Luxusní auto měl z říčky vytáhnout těžký jeřáb hasičů. Ani těm se ale auto vysvobodit nepodařilo.

K nehodě došlo v neděli vpodvečer v centru oblíbeného lyžařského střediska Pece pod Sněžkou. Luxusní bílé porsche tam řidička „zaparkovala“ rovnou do řeky Úpy. Na místo vyjela profesionální jednotka hasičů z Turnova a dobrovolní hasiči z Pece pod Sněžkou.  

„Jedna zraněná osoba skončila v péči záchranářů horské služby,“ uvedli bojovníci s požáry. Ti na místě zkontrolovali, zda z auta nic nevytéká do vody a odpojili autobaterii. Pak došlo na nejhorší. „Hasiči se pokusili vozidlo z řeky vyprostit, nakonec si museli majitelé povolat specializovanou firmu,“ uvedli hasiči, jejich zařízení totiž nebylo schopné vůz z vody vytáhnout. 

„Kolem vozidla umístily jednotky pro jistotu sorpční hady, k úniku kapalin ale naštěstí nedocházelo. Místo zásahu bylo předáno majitelce vozidla,“ dodali hasiči. Příčinou dopravní nehody se zabývají policisté. 

Video  Zběsilá policejní honička na Litoměřicku s tragickým koncem. Řidiče stála život  - Blesk: Václav Burian
Video se připravuje ...

lucie.javurkova.75 ( 25. ledna 2021 19:12 )

Koukám, že autor článku je opravdu expert, auto nebylo v řece Úpě, ale v Zeleném potoce a hasiči nejeli z Turnova, ale z Trutnova...jak proboha můžete zveřejňovat úplný nesmysly?! To radši nepište nic když o tom nic nevíte 😉

offline ( 25. ledna 2021 18:48 )

Hodinky nebo holinky - obojí se natahuje...

Johanka F. ( 25. ledna 2021 16:45 )

Chudáci hasiči se táhli takovou dálku z Turnova, když úplně v klidu mohli dojet kolegové z Trutnova 🤦‍♀️

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání