Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chlapec (7) miluje Ledové království: Společně s tátou se převlékli za Elsu

Autor: jel - 
27. prosince 2020
14:55

Sedmiletý Colin z australského Melbourne je posedlý princeznou Elsou z pohádky Ledové království. Miluje ji už od svých tří let a na začátku prosince ho jeho táta vzal na premiéru stejnojmenného muzikálu. Kluk si přál, aby se on i táta převlékli za oblíbenou pohádkovou postavu a táta mu přání splnil.

„Když jsem prolomil tenhle stereotyp, byl jsem upřímně řečeno vystrašený a nervózní,“ přiznal se táta Scott Stuart, který je v Austrálii jedním z nejprodávanějších spisovatelů dětských knížek. Ten přiznal, že vyrostl v rodině, kde se lpělo na genderových stereotypech a tak, když si poprvé oblékl kostým Elsy měl strach, že ho budou lidi soudit.

Video na sociální síti TikTok, kde Scott mluví o tom, že je v kostýmu nervózní vidělo téměř dva miliony uživatelů. „Můj syn mě požádal, abych se společně s ním převlékl za Elsu na premiéru Muzikálu Ledové království. Jsem velmi nervózní,“ říká ve videu.

Když však dorazili na místo, lidé na jejich kostýmy prý reagovali jenom pozitivně. Myslí si, že lidé jsou akorát příliš zvyklí na určité stereotypy a chce aby se to změnilo. Proto na svém TikTok účtu odpovídá na všechny možné dotazy, které mu fanoušci posílají.