Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Roztomilý vánoční andělíček: Rodině se na vánočním stromku usadil živý koala!

Autor: rc - 
6. prosince 2020
14:08

Obrovské překvapení zažila Amanda McCormicková z australského města Adelaide. Ve středu večer se jim do domu vplížil nečekaný host! Rodina si už nazdobila stromeček, jenže kromě řetězů a barevných koulí, jim přibyla ještě další ozdoba. Na stromečku našli vyděšeného medvídka koalu!

„Nejlepší vánoční andělíček!“ Tak rodina z australského Adelaide nazvala vylekaného koalu, který se pevně držel kmene jejich vánočního stromečku. 

Překvapená rodinka pak radši zavolala na charitu, která se zabývá záchranou koalů. „Dnes večer náš operátor horké linky  přijal hovor. Nejprve si myslel, že se stal obětí vtípku,“ napsala na sociální síť skupina na záchranu koalů. Operátor nicméně posléze zjistil, že se nejedná o žádný vtípek, a je opravdu nutné dostat jednoho zvědavého koalu z vánočního stromku.

„Koalové jsou velmi zvědavá stvoření. Zachránili jsme už koaly z kurníku, koupelny, dětského kočárku, z košťat a autíček… ale vánoční stromek tu máme poprvé,“ dodali pobavení pracovníci skupiny. Charitativní skupina vznikla teprve v srpnu v loňském roce a funguje po celé jižní Austrálii, kde přijíždí na pomoc koalům v nesnázích.

VIDEO: Koalí sirotek s novou plyšovávou mámou

Video  Koalí sirotek s novou plyšovávou mámou  - Instagram Paula Ramose
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi