Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Klan Kočků se rozrostl: Rok po smrti Venouška se Nicole narodila krásná dcerka!

Autor: VaB - 
4. prosince 2020
05:03

Klan Kočků se po sérii tragických událostí konečně může radovat! Nicole a Václavu Kočkovi nejmladšímu se narodila malá dcerka Mia. Radostnou zprávu rodiče ohlásili před pár dny na instagramu. 

Známý kolotočářský klan Kočků stíhalo v poslední době jedno neštěstí za druhým. V roce 2008 byl zastřelen Václav Kočka mladší (†40) na křtu knihy tehdejšího premiéra Jiřího Paroubka (66). Mužem, který mu vzal život, je bývalý hoteliér Bohumír Ďuričko (65). Za vraždu vyfasoval 12,5 roku ve vězení.

O několik let později pak přišla další rána. Jan Kočka ml. (†28) se zabil poté, co jel několik kilometrů po dálnici D11 v protisměru. Vzal život i řidiči kamionu, do kterého narazil. Pitva ukázala, že byl pod vlivem alkoholu i drog. Jeho pompézní pohřební průvod tehdy sledovaly zástupy lidí a zúčastnilo se ho mnoho celebrit.

Neštěstí se nevyhnulo ani Václavu Kočkovi nejmladšímu a jeho partnerce Nicole, kterým se před rokem narodil syn Venoušek. Pojmenovali ho právě po jeho zastřeleném dědovi. Jenže opět přišla tragédie! Maličký Venda pouhých šest dní po porodu zemřel. 

Celá rodina byla zdrcená. Šest měsíců po smrti synka sdílel Václav Kočka nejmladší příspěvek, v němž bylo vidět, jak moc ho ztráta synka bolí. „Zvadl něžný bílý květ, dříve nežli poznal svět,“ stojí na hrobě chlapečka. 

Teď ale, rok od tragédie, přišla radostná zpráva! Do rodiny přibyl další přírůstek od Nicol a Václava. Narodila se jim dceruška Mia. Novopečená maminka se s dcerkou pochlubila na instagramu. Narodila se 27. listopadu brzy ráno, měří 47 centimetrů a má 3130 gramů. Jak vyplývá ze sociálních sítí, svůj malý poklad už mají rodiče doma. Popřejme jim i malé dcerce spoustu štěstí a radosti!

Video  Pohřeb Jana Kočky (†28): Kočár s rakví, průvod Prahou a emoce rodiny!  - redakce Blesk
Video se připravuje ...