Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Paroubek má na dceru (10) platit víc. Soud expremiérovi nařídil doplatit i dlužné alimenty

Autor: map - 
14. července 2020
17:00

V tahanici o alimenty mezi manželi Paroubkovými je teď na koni matka malé Margarity (10). Expremiér Jiří Paroubek (67) musí své stále ještě manželce Petře (46) posílat vyšší alimenty. Soud také rozhodl, že má doplatit dlužné výživné.

Místo 10 tisíc měsíčně má rozvádějící se exšéf ČSSD platit na dceru 14 tisíc korun. A dluh 77 tisíc, který mu zvýšením výživného vznikl, má od srpna splácet měsíční částkou 2000 korun. Pokud by se opozdil, musí složit peníze naráz.

Soud neshledal, že by měl Paroubek nadstandardní příjmy, pobírá prý důchod přes 27 tisíc korun a z podnikání má měsíčně asi 23 tisíc korun. „Za přiměřené výživné odpovídající zákonným hlediskům považuje soud výživné ve výši 14 000 korun měsíčně,“ rozhodla podle iDNES.cz samosoudkyně Irena Bartoníčková už začátkem června.

Paroubek dosud platil alimenty deset tisíc a navrch přispíval dceři zhruba čtyřmi tisícovkami na stavební spoření a na studijní připojištění. Nyní tak musí všechno posílat manželce, která rozhodne, jak s penězi naloží. Jemu to podle verdiktu soudu nepřísluší. Petra má ale zřejmě ke spokojenosti ještě daleko. Za odpovídající považovala alimenty 20 tisíc a navíc se podle Paroubka domáhá výživného i na sebe, a to 50 tisíc.

Video  Paroubek po soudu s Petrou: Snad zase uvidím dceru! Už čekám na rozsudek!  - Aleš Brunclík
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

picoda ( 14. července 2020 22:33 )

Evka4 ( 14. července 2020 21:41 )

Jo, jo, takhle by měl dopadnout každý chlap, kterému spadne mozek do gatí . Zuzana nebyla manekýnka, ale proti téhle ludře vypočítavé byla hotový anděl. Do smrti má Jirka o starosti postaráno...

ANO_nam_bude_lip ( 14. července 2020 20:48 )

U naší feminizované justice nic nového.

kukuku ( 14. července 2020 20:45 )

Pominul jsi spoustu dalších stružochů často se střídajících barev.

lynx ( 14. července 2020 20:06 )

Je mi jasné, že Petra Paroubková nechce prozradit, kolik je ve stružochu. Stát by ho zabavil, on by šel sedět a ona by utřela. Na druhé straně, kdyby jí ruply nervy a práskla ho, možná by práskl parťáky v byznysu S + G. Standův stružoch by stát zabavil kantýnské, Slávkova hra na socku by se zhroutila a spravedlnosti by bylo učiněno za dost. Jenže policie a státní zástupci mají plné ruce práce s kabelkami.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa