Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Britské aerolinky pátrají po nemravné letušce: Na sociální síti měla nabízet spodní prádlo a sex na palubě!

Autor: rc - 
2. prosince 2020
17:28

Aerolinky British Airways zahájily vyšetřování případu nemravné letušky! Stevardka, která má údajně na internetu prodávat své spodní prádlo, navíc měla začít nabízet sexuální služby mužům na palubě letadla!

Divoký sex na palubě letadla? O takovém zážitku sní snad každý. Na sociální síti Facebook se objevil účet s názvem AirHostess71, na němž se začaly objevovat příspěvky, jež nabízí pasažérům nevšední zážitky mezi lety a na palubě letadla! Podle informací britského deníku Daily Star tento účet patřil stevardce pracující pro společnost British Airways.

Letuška kromě sexuálních služeb 9 kilometrů nad zemí, údajně prodává na internetu své spodní prádlo. Na účtu nemravné stevardky se navíc začaly objevovat fotografie z paluby letadla. Žena je na snímcích v uniformě, ukazuje své pozadí a sexy podvazky. K jedné z fotografií, na níž nemá kalhotky, napsala: „V neděli žádné kalhotky.“

Zákazníci mají za kus jejího spodního prádla zaplatit 25 britských liber (750 Kč), ovšem jak roste poptávka, tak jejich cena prudce stoupá! „Budete muset zaplatit zajišťovací poplatek ve výši 50 britských liber (1450 Kč), abychom se mohli setkat. Ceny se liší v závislosti od požadovaného setkání – žádné smlouvání,“ uvádí letuška s tím, že nabízí i nevšední zážitky na palubě letadla.

„Pokud někdy chcete mít na palubě zábavu pro dospělé, stačí, když mi uhradíte částku peněz,“ nebrala si servítky údajná letuška.  Aerolinky British Airways, britský národní přepravce, oznámily, že zahájily vyšetřování. „Očekáváme nejvyšší standard chování od všech našich kolegů za všech okolností a tato tvrzení vyšetřujeme,“ uvedl mluvčí aerolinek s tím, že pracují na identifikaci letušky.

Omezení pohybu zmrazilo život v Češku. Jak si během karantény Češi užívali porno?

villon ( 3. prosince 2020 15:10 )

Klátit babu na haj_zlu v letadle dost dobře s kalhotkama nejde. Kór v těch economi strojích. Tak proč se divějí že lítá bez nich? Nebo si je má svlíkat přímo v kabyně? To by bylo snad ještě víc poviku. Britiš kultůra a úroveň jde po odchodu Mégane z Kingdomu fakt do kelu.

Zobrazit celou diskusi