Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Krásná letuška svedla školáka a putovala do vězení, ale... jen na týden!

Autor: jžk - 
24. října 2020
21:05

Bývalá letuška a školní pracovnice Melissa Nostiová (33) ze Sydney dělala techtle mechtle s teprve patnáctiletým školákem! Byla odsouzena k vězení, po týdnu ji však propustili, když svou vinu přiznala.

Melissa Nostiová (33) pracovala v roce 2010 ve škole North Ryde v Sydney jako úřednice. Vyspala se tehdy s dospívajícím žákem a nyní je nucena čelit důsledkům nerozvážného chování. Žena, kterou odsoudili k osmnácti měsícům vězení, byla propuštěna, když se doznala. Propustili ji za přísných podmínek na kauci.

Před rozhodnutím si týden poseděla v ženské věznici Silwerwater. Odvolání na kauci podal její právník s tím, že je mladá žena vystavena nízkému riziku opětovného spáchání podobného trestného činu. „Měla pak řadu zaměstnání, působila i v leteckém průmyslu,“ přesvědčoval právník soud. Ten po psychologickém posudku Melissy skutečně rozsudek zvrátil.

Soudkyně Susan Horanová uvedla, že prohlášení o dopadu na oběť obžalované bylo „přesvědčivé“. Kauce jí nakonec byla udělena za podmínek, že poskytla policii heslo od svého mobilního telefonu. Rovněž jí bylo zakázáno poškozeného kontaktovat a vyskytovat se ve společnosti osob mladších šestnácti let. Nostiová se bude muset ještě dostavit k odvolacímu slyšení.

ostuda ( 25. října 2020 18:22 )

jo, teď jsem si všim že to bylo v austrálii, tak to mi hlava nebere jaký způsob dobros/erství byl toho účel

ostuda ( 25. října 2020 18:19 )

nebo potřebovali najít viníka kdo mu způsobil trauma aby byl důvod se před ním začít plazit

tomasfuk ( 25. října 2020 04:40 )

Hezká, kluk má zážitek na celý život....... 😉

Pohybovenadany ( 24. října 2020 23:35 )

Né , letušky jsou neviňátka .

ostuda ( 24. října 2020 21:40 )

on nejspíš Black s dlouhým černým. takovými “dětmi se to v západní evropě jenom hemží

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání