Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krásnou letušku si lidé pletou s vévodkyní Meghan: Ta podoba je neuvěřitelná!

Autor: jel - 
9. června 2020
12:26

Americká letuška Christine Primrose Mathisová (32) je neuvěřitelně podobná vévodkyni ze Sussexu Meghan Markle. Když navštívila Londýn, mnoho lidí bylo šokováno, že není skutečná Meghan. Nyní se dokonce chystá na konkurz na roli vévodkyně v připravovaném filmu.

První poznámky o tom, že vypadá jako slavná vévodkyně, začala Christine slýchat před pěti lety, kdy se Meghan Markle začala dostávat do veřejného povědomí. „Nejprve jsem byla zmatená, ale rozhodně jsem to brala jako kompliment, protože ona je tak nádherná,“ řekla letuška Daily Mailu.

Podle ní se počet narážek na její podobu zvýšil poté, co se královská dvojice zasnoubila. Od té doby Christine podepsala smlouvu s modelingovou agenturou a plánuje se také přihlásit na filmový konkurz na roli Meghan. Christine říká, že zahrát si vévodkyni ve filmu by byl sen!

„Jednou jsem se vracela z focení v Los Angeles a pracovnice na letišti byla tak nadšená, protože si myslela, že jsem Meghan Markle. Pak ale uviděla můj pas a zatvářila se rozpačitě. Ale já to prostě považuji za zábavné,“ popsala svůj zážitek mladá žena.

Její podobnost s vévodkyní s sebou samozřejmě bohužel přináší také kritiku. „Lidé mi píšou, že se moc snažím vypadat jako ona, že si schválně dělám stejné vlasy a make-up, ale co si pamatuji, vždycky jsem nosila vlasy takhle upravené,“ podělila se o nepříjemnou skutečnost.

Christine se navíc setkala s hercem Rhysem Whittockem, který jako by z oka vypadl princi Harrymu. Jejich společné fotky jsou prostě neuvěřitelné! 

levandulova ( 9. června 2020 16:57 )

Takova Meghan po poradne kalbe Naznak podoby mozna, ale jako Meghan je mnohem hezci

illyria ( 9. června 2020 13:02 )

Meghan má moc pěkný nosík a né takový velký jak ta letuška... A letuška má křivé zuby... Ale podobnost tam trošku je, ale že bych si je spletla...? to teda ne

Zobrazit celou diskusi