Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krásná modelka měla silnou cukrovku a potřebovala ledvinu: Transplantace se už nedožila

Autor: shp - 
23. srpna 2020
10:41

Byla to veselá a oblíbená mladá žena, která se kromě modelingu živila jako tzv. grid girl v závodu Formule 1 a také ve stáji motorek Honda. Krásná Angličanka Khloe Atkinsonová (†33) měla bohužel vážné zdravotní problémy. 10 let bojovala se silnou cukrovkou a čekala na transplantaci ledviny. Bohužel se jí nedočkala.

Podle webu Mirror rodina Khloe oznámila, že sympatická blondýnka zemřela 8. srpna ve spánku, jen dva dny po svých 33. narozeninách. „Jsme šokováni a máme zlomená srdce. Bez ní už nikdy nebudeme jako dřív. Chtěli bychom všem poděkovat za lásku a štědrost, kterou jste Khloe vyjádřili. Vaší dobrosrdečností byla dojatá. Děkuji vám,“ řekla za rodinu a přátele její kamarádka Kayleigh Fyfeová.

Kvůli cukrovce oslepla na jedno oko

Modelka celý život bojovala se zdravotními problémy. Tím největším byla cukrovka prvního typu, se kterou se potýkala celou dekádu. V únoru oslepla na pravé oko a o týden později jí lékaři řekli, že jí selhává ledvina. V době své smrti brala denně 30 prášků a byla umístěna na dialýzu, než se její stav tak zhoršil, že ji lékaři umístili do umělého spánku.

„Cukrovka se dědí v mé rodině. Můj táta, bratr a prarodiče ji mají. Diagnostikovali mi ji v 21 letech – ve věku, kdy všichni mí přátelé chodili pařit, pít koktejly a já si to nechtěla nechat ujít. Jenže cukrovka je tichý zabiják a likviduje vaše orgány, aniž byste o tom věděli,“ řekla Khloe už dříve Stoke-on-Trent Live. Transplantace ledviny se už bohužel nedožila.

Transplantaci lékaři nestihli

Kdoví, jestli by jí zachránila život. Je to možné. Khloe byla v zaměstnání úspěšná. Kromě modelingu a práce jako grid girl se ve volném čase věnovala ohnivé show a chrlení ohně. Všeho se musela bohužel vzdát, když se její zdravotní stav prudce zhoršil. „Khloe byla veselá postavička a vidět, jak se zhoršuje její stav tak rychle, bylo pro mě šokující, protože je pro mě jako sestra,“ uzavřela Kayleigh.

kralovna-vsech-mori ( 23. srpna 2020 12:36 )

Proč sem dáváte fotky nějaké vyzobané slunečnice a ne fotky krásné modelky o které píšete?

bre-burda ( 23. srpna 2020 11:17 )

Teď můžete psát o krásné nebožce. Jaké v rubáši měla úžasné tělo ...

Zobrazit celou diskusi