Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Žena si dala na pláži šlofíka: Ve spánku ji přejel nakladač těžký 22 tun!

Autor: shp - 
5. října 2020
10:33

Krásné slunné počasí v pobřežním městě Oceanside v americké Kalifornii přímo vyzývalo k návštěvě pláže. Učinila tak i žena, která si na ní zdřímla. Bylo to ale to poslední, co udělala. Při tragické nehodě ji přejel masivní nakladač.

Řidič nakladače na pláži odstraňoval potrubí pomocí velkého rypadla. Najednou ale slyšel hlasitou ránu. Jako by vjel do jámy. Jenže pravda byla mnohem, mnohem horší.

„Řidič si myslel, že vjel do hluboké vyjeté stopy v písku, a tak se vrátil, aby to zkontroloval. Nalezl ženu, přes kterou přejel,“ řekl místním zprávám 10News policejní mluvčí Tom Bussey.

Nakladač váží přes 22 tun

Žena neměla nejmenší šanci přežít, protože nakladač váží více než 22 tun. Zpravodajská relace stanice CNN uvedla, že policie obmotala místo činu páskou a důkladně ho prozkoumala, včetně nakladače.

Se zesnulou se nedlouho před její smrtí bavil jiný návštěvník pláže. „Myslím, že byla opilá. Nevypadala moc dobře. Ta paní se opírala o zeď a snažila se držet. Měl jsem o ni obavy, a tak jsme se zeptali, zda je ok. Vypadala, že je,“ řekl televizi KGTV surfař Jay Burneo.

Nejspíš šlo o bezdomovkyni

Policie zatím nezná identitu ženy, protože u sebe neměla doklady. Podle všeho však šlo o místní bezdomovkyni, které bylo něco přes 40 let. Vyšetřování její smrti nadále pokračuje.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání