Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Takového Andreje můžeme Slovákům jen závidět: Poslanec ukázal, co skrývá pod oblekem!

Autor: rc - 
6. července 2020
05:40

Po této fotografií hnutí Ol'aNO (Obyčejní lidé a nezávislé osobnosti) na Slovensku stoupne popularita! Poslanec Andrej Stančík se v sobotu na sociální síti Facebook pochlubil fotografií, na které seká trávník na zahradě. Ovšem sobotní den byl extrémně teplý a tak Stančík odhodil tričko a pochlubil se dokonale vypracovanou postavou.

Poslanci se na veřejnosti ukazují v nažehlených oblecích a většinu času tráví sezením ve sněmovně. Málokdo by řekl, že pod obleky někteří z nich skrývají dokonale vysportované tělo! V sobotu na sociální síť Facebook publikoval Andrej Stančík, poslanec za hnutí Ol'aNO, fotografii, na níž seká trávník na zahradě.

 

O víkendu bylo teplé počasí a tak si mladý poslanec svlékl tričko a do práce se pustil pouze v kraťasech! Na odiv tak vystavil své dokonale vysportované tělo, které určitě nedá spát spoustě žen! Češky tak mohou jen tiše závidět, že takového Andreje mezi politiky nemáme.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

balin ( 6. července 2020 19:42 )

a nielen samého, ale aj s najvyšším šéfom

balin ( 6. července 2020 19:38 )

ak by ste vskutku závideli, myslím, že veľká časť obyvateľstva by vám ho zabalila aj v darčekovom balení

frantacizek ( 6. července 2020 18:15 )

a kolo a fajn je na tomhle způsobu sportování to, že jste na čerstvém vzduchu a není k němu třeba užívat žádných suplementů.

illyria ( 6. července 2020 16:08 )

Jasně, hlavně jim můžeme závidět premiéra, prezidentku, předsedu parlamentu... A i obyčejné poslance jako Benčíka, Romanu Tabak a další... tenhle frajírek, jelikož je u Neobyčejných ludi a extrémně závislých osob bude jistě také kvítko...

frantacizek ( 6. července 2020 13:13 )

úplně stačí běh a rychlá chůze popř. sport, který protáhne všechny partie jako tennis

Zobrazit celou diskusi