Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kvůli „pár číslům navíc“ Naomi šikanovali: Teď je z ní modelka a všem vytřela zrak

Autor: ran - 
16. června 2020
14:13

Vrstevníci se jí často posmívali, nadávky do obryň, žiraf a dalších vysokých věcí byly na denním pořádku. Na sociálních sítích také většinou poutala nevyžádanou pozornost. Ale ona teď všem posměváčkům zatla tipec. Dvoumetrová Naomi Lovellová (22) podepsala smlouvu s modelingovou agenturou. „Poprvé v životě se cítím krásná,“ pochvaluje si.   

Servírka Naomi Lovellová (22) z města Doncaster má rovné dva metry. Už ve 13 dorostla do 187 cm, celé dospívání ji proto spolužáci šikanovali. V jejím případě ale přesně platí, že kdo se směje naposledy, ten se směje nejlépe.

„Na tělocviku mě pokaždé dali do branky, i když mi to vůbec nešlo. Byla jsem tam jenom proto, že jsem měla dlouhé nohy a ruce,“ vzpomíná Naomi na své dětství. „Z mé výšky si dělali srandu i učitelé. Dost mi to sráželo sebevědomí.“ Často také poutala nevyžádanou pozornost na sociálních sítích, kde na fotkách vždy „vyčnívala“ nad většinou ostatních.

Úchylní zájemci

Pokud ji už nějaký nápadník kontaktoval, nedopadlo to dobře. „Ozývali se akorát muži ujetí na vysoké ženy, měli to jako fetiš. Ptali se, jestli jsem vdaná,“ vysvětluje Naomi. S tím také často narážela – že si lidé mysleli, že je mnohem starší, než ve skutečnosti byla. Proto od ní cizí lidé celou pubertu očekávali dospělé chování, čemuž samozřejmě dost dobře nemohla dostát.  

Někdy docházelo k neuvěřitelným trapasům! „Lidé mi kolikrát dokonce bez váhání sahali na nohy, protože si mysleli, že stojím na chůdách,“ vzpomíná. Sice jí lidé občas zalichotili, že se svýma dlouhýma nohama by mohla dělat modelku, ale ona to jako lichotku nebrala. Po svých zkušenostech ze školy nevěřila, že by to někdo mohl myslet vážně.

Pocity z její výšky jí také bránily v tom, aby si našla chlapce. „Společenský diktát určuje, že v páru má být holka tou menší, a já byla skoro vždy největší ze všech dětí okolo,“ říká Naomi.

V její rodině sice nejsou žádní trpaslíci, ale nikdo čísel dcery zdaleka nedosahuje. Matka Karen (58), penzionovaná porodní asistentka, měří 170 cm, a otec Nigel (51), pracující jako drážní inženýr, má 183 cm. Naominy sestry také dorostly do slušné výšky – ale k její výšce jim stále dvacet centimetrů chybí a už neporostou.

Nový pocit, nový život

Její život ale nedávno dostal zcela nový směr. Díky mamince. Ta ji totiž přihlásila do konkurzu modelingové agentury Ugly, která se specializuje na modelky s nekonfekčními velikostmi a dalšími „zvláštnostmi“. Vzali ji okamžitě, jen co ji uviděli. „Byl to nepopsatelně krásný pocit. I když jsem u focení byla strašně nervózní, poprvé jsem měla pocit, že jsem krásná,“ září po nové zkušenosti Naomi. Z ošklivého káčátka se stala skutečnou modelkou!

 

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi