Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena vběhla do hořícího domu, aby zachránila svá štěňátka: Sama pak v plamenech našla smrt!

Autor: rc - 
31. května 2020
18:55

Za životy svých pejsků obětovala Michelle Mirasolová svůj vlastní život. Šestatřicetiletá žena pochází z Filipín. Z plamenů svého hořícího domu zachránila tři pejsky. V domě však zůstalo uvězněných dalších šest štěňátek. Michelle je nechtěla nechat na pospas strašlivé smrti. Vběhla proto dovnitř, aby je zachránila. Ovšem marně. Při záchraně zemřela ona sama.

K tragédii došlo koncem května ve filipínském městě Bacolod. V jednopodlažním domě, kde bydlela Michelle Mirasolová se svým dítětem a rodiči, došlo k požáru.

S rodinou navíc v domě žilo devět psů. Michelle se z domu podařilo před plameny zachránit tři z nich, nicméně šest dalších zůstalo v kleci v koupelně. Žena proto neváhala a do domu plného kouře a ohně se vrátila, aby nebohé psíky zachránila před strašlivou smrtí.

Do domu se podle informací britského deníku Daily Mail vrhla s mokrým ručníkem přes pusu, aby se chránila před zplodinami. Kouř byl však příliš silný a Michelle zkolabovala v koupelně, kde později bylo nalezeno její tělo. Spolu s ní v domě zahynulo i pět štěňat. Hasičům se podařilo zachránit jedno zvíře.

„Chraňte sebe, máte je jen jeden život,“ reagoval na tragédii šéf hasičů s tím, že nikdo by neměl chodit do hořícího domu. Vyšetřování ukázalo, že požár zapříčinil elektrický vodič ve stropě domu.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi