Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kladenští policisté zachránili rodinný dům před požárem: Po týdnu si na hasiče zahráli znova!

Autor: VaB - 
20. května 2020
19:39

Před týdnem kladenští dopraváci svým rychlým zásahem zachránili rodinný dům před požárem a teď si znovu zahráli na hasiče. Všimli si totiž černého kouře, který vycházel z budovy. Pomocí hasicích přístrojů zachránili drahé výrobky ve skladu.

Není tomu ani týden, co se hlídka dopravních policistů z Kladna stala na chvíli hasiči. Dvojice policistů přijela jako první k ohlášenému kouři v domě, ihned odpojila plyn a za pomocí ručního hasicího přístroje zachránila před zkázou celý dům. Jedním požárem to ale nekončí. 

V pondělí odpoledne ta stejná hlídka policie projížděla v Kladně ulicí Americká, když si policisté všimli, že z jedné budovy vychází černý dým. Jeli proto ověřit, co se na místě děje.

Video  Policisté z Kladna hasili požár ve firmě.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

„Po příjezdu k objektu zjistila požár ve skladu firmy. Policisté se okamžitě snažili za pomoci hasicích přístrojů uhasit vzniklý požár. Na pomoc přijela i prvosledová hlídka z oddělení hlídkové služby, která za užití hadice s vodou nalezené v areálu ochlazovala vstupní dveře do skladu,“ uvedla mluvčí kladenské policie Jana Šteinerová.

Policistům se díky včasnému zásahu podařilo uchránit velký sklad plný výrobků. Použili na to celkem deset ručních hasicích přístrojů! „Požár vznikl v menším objektu, kde byl umístěn odsávač prachu. Způsobená škoda požárem byla předběžně vyčíslena na částku 200 tisíc Kč,“ doplnila mluvčí. Hlídce se podařilo uchránit budovy včetně materiálu v hodnotě přesahující milion korun. 

Video  Hrdinný zásah policistů: V domě uhasili požár ještě před příjezdem.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání