Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Lenka vyhrála 3,1 miliardy: Chování jejího manžela všechny šokovalo

Aktualizováno -
9. prosince 2019
06:32
Autor: jžk - 
9. prosince 2019
05:00

Vyhráli pohádkovou výhru 3,1 miliardy a všichni očekávali, že se anglický stavbař Steve Thomson (42) a jeho slovenská žena Lenka (41) budou válet na pláži a užívat si života. Skromný výherce však i nadále jezdí se svou starou dodávkou a namáhá se s těžkými krabicemi!

Novopečeného miliardáře vyzpovídal britský deník The Sun, kterému se přiznal, že i nadále vyřizuje zakázky pro klienty a spolupracuje s obchodním partnerem. Jeho sousedi jsou zaskočeni: „Vůbec byste nepoznali, že je to jeden z nejbohatších lidí ve Velké Británii!

Nadšený živnostník ohromil okolí svým přístupem k práci. Mysleli si totiž, že si bude jackpotu užívat, ale Steve je zkrátka oddaný svému řemeslu. „Mohl teď sedět na nějaké slunečné pláži a popíjet šampaňské, ale on namísto toho pracuje jako my ostatní. To, že chce, aby byli jeho zákazníci spokojení, poukazuje na to, jak skvělý chlap to je,“ nechal se slyšet jeden z místních obyvatel.

Steve Thomson slíbil minulý měsíc při oslavě jeho výhry, že dokončí všechny svoje pracovní závazky. Výhra nevýhra, všechno se musí stihnout do Vánoc!

Než se mi podaří rozdýchat ten šok, budu pořád něco dělat. Nejsem ten typ, co by rád lenošil. Můj obchodní partner ví, že když bude něco potřebovat, tak se na mě může spolehnout,“ prohlásil Steve. Část výhry (115 milionů korun) původně plánoval  darovat svému příteli, ten je ale přijmout odmítl.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

gabreta ( 9. prosince 2019 21:42 )

Konečně by ses mohla Aranko odstěhovat z Chánova co??

viho ( 9. prosince 2019 11:04 )

Ještě by mohli přidat fotku těch milionů lidí, kteří v loterii nevyhráli a složili se tak na výhru tomuto jedinému výherci. A ještě fotku šéfů loterijní společnosti, jak si létají soukromými tryskáči a rozvalují se na pláži za peníze těch, co nevyhráli.

elizabeth2006 ( 9. prosince 2019 09:55 )

To je jmenovitá zpráva. No a u nás se nesdeluji jména, to by sousedi asi nezvládli závisti.

prazanda1_ ( 9. prosince 2019 09:28 )

Koupila bych si zlatou koupelnu a saunu a diamantovy robertek a nikomu bych nedala ani halíř!Sockam nikdy.Ale rada podporim TOP09!

pajato73 ( 9. prosince 2019 07:30 )

muze neco dobreho udelat pro svou zemi a financovat Brexit

Zobrazit celou diskusi